Kokki, Neste K Riviera, Masku

Suomi: Masku, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 30.8.2017
Haku päättyy 30.9.2017
Kaikki Nesteen ja K-ryhmän yli 70 yhteistä asemaa muutetaan ja uudistetaan Neste K -liikenneasemiksi vuoden 2017 loppuun mennessä. Tavoitteena on rakentaa kaikkiaan noin sadan Neste K -aseman verkosto. Investoinnin arvo on kokonaisuudessaan kymmeniä miljoonia euroja.

Asemilla asiakkaille tarjotaan monipuolista ja laadukasta ruokaa joko paikan päällä nautittavaksi tai mukaan otettavaksi. Suomen Neste K -liikenneasemat eivät ole toistensa kopioita, vaan kullakin asemalla on omat erityistarpeensa ja mahdollisuutensa sijainnista ja asiakaskunnasta riippuen.

Neste K -liikenneasemien uudistus on osa K-ryhmän lähimarkkinastrategiaa, jossa asiakkaille tarjotaan laadukkaita ja yksilöllisiä palveluita, nopeasti ja vaivattomasti.


Koon Keittiö on Neste K -asemien sydän tarjoten ylivoimaisesti laadukkaimman ruokailukokemuksen tien päällä. Neste K –asemien ruokakonseptin on suunnitellut Pekka Terävä kumppaneineen Food Camp Finland Oy:stä.

Haemme loppuvuonna avattavaan uuteen Neste K Rivieraan kolmea kokkia toteuttamaan Koon Keittiön asiakaslupausta.

Olet luomassa uutta, ja sinulla on suuri vastuu pysyvän asiakassuhteen luomisessa ruoan laadun, maun sekä esillelaiton suhteen. Haluamme tarjota alueen parasta lounasruokaa sekä maukkaimmat a la carte- ja grilliruoat monipuolisessa toimintaympäristössä.

Työtehtäviisi kuuluu tarvittaessa kaikki liikenneaseman työt, pääasiassa vastaat kuitenkin ravintolakokin tehtävistä.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, laajaa ruokatuotteiden tuntemusta tai alan koulutusta sekä halua kehittää osaamistasi ruoan maailmassa.

Sinulla on ymmärrys ravintolakeittiön myyntikatteen muodostumisesta ja siihen vaikuttavista tekijöistä. Pystyt hoitamaan koko prosessin - tilauksista omavalvonnan ylläpitoon sekä asiakaspalveluun.

Olet luonteeltasi oma-aloitteinen, joustava sekä huolellinen. Osaat työskennellä tiimissä ja opastaa myös muita tarvittaessa keittiötyöhön.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn vilkkaassa, vaihtelevassa toimintaympäristössä. Iloiset työkaverit, K-ryhmän henkilöstöetuudet sekä ylpeyden olla tekemässä Maskun Rivieraan täysin uutta Neste K -asemaa Paremman Pysähdyksen Taktiikalla!

Lähetä hakemuksesi 30.9.2017 mennessä oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Niina Sevónilta p.040 3593366.
Tulosta
Takaisin ylös