Ravintolapäällikkö Burger King-ketjuun Pukaron Paroniin Lapinjärvelle

Suomi: Kymenlaakso, PÄÄLLIKKÖ / Julkaistu 28.8.2017
Haku päättyy 8.10.2017
TASTE IS KING!
Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisketju. BURGER KING® -ravintoloita on yli 15 000 ympäri maailmaa yli 100 maassa. Ravintolat palvelevat noin 11 miljoonaa asiakasta päivittäin.
BURGER KING® -brändi on tullut Suomeen vuonna 2013. Kasvatamme verkostoamme jatkuvasti, tavoitteena on kattaa koko valtakunta.

Ravintolapäällikkö BURGER KING® -ketjuun Pukaron Paroniin Lapinjärvelle.
Haluatko ravintola-alan näköalapaikalle?

Kansainvälisesti menestynyt ja hurjaa vauhtia kasvava BURGER KING® -ketju etsii ravintolapäällikköä Pukaron Paroniin loppuvuodesta 2017 avattavaan uuteen ravintolaan.

Uutena ravintolapäällikkönä osallistut seitsemän viikon mittaiseen perusteelliseen koulutusjaksoon, joten etsimme nyt sinua ottamaan urasi seuraavia askeleita.

Jos sinulla on työkokemusta esimiestyöstä ravintola-alalla, kunnianhimoinen suhde työhön ja tiedät saavasi tulos- ja laatutavoitteet toteutumaan, saatat olla etsimämme henkilö.

BURGER KING® ravintolapäällikön avaintehtäviä
Burger King® ravintolapäällikkönä johdat koko ravintolasi henkilökuntaa BURGER KING® -arvojen, strategian, konseptien ja toimintasuunnitelman mukaisesti. Vastaat siitä, että suunnitellut tulos-, tehokkuus- ja laatutavoitteet toteutuvat.

Otat vastuun siitä, että lait ja asetukset, työehtosopimukset sekä muut työhön liittyvät säännöt ja ohjeet tulevat ensiluokkaisesti noudatetuiksi ravintolassasi. Haluat antaa parasta mahdollista asiakaspalvelua ja sinulla on näkemystä siitä, miten strategia ja arvot leivotaan osaksi työtä.

Millainen on Kingi-päällikkö?
Edellytämme hakijalta kykyä työskennellä ravintolan konseptikuvauksen mukaisesti.
Johdat koko ravintolan henkilökuntaa ja vaadit tarkkuutta ja sitoutumista itseltäsi ja tiimiltäsi. Sinulla tulee olla aito kiinnostus työyhteisösi hyvinvointia kohtaan ja osaat ottaa vastuun työntekijöidesi kehittymisestä heidän työssään.
Kingi jengi kuuluu pakettiin, jos päätät liittyä energiseen joukkoomme!

BURGER KING® -ravintoloiden tavoitteena on rakentaa yksi Suomen parhaista työpaikoista.
Täyttämällä sähköisen hakemuksen 8.10.2017 mennessä, olet lähempänä tilaisuuttasi päästä luomaan kanssamme kingejä tarinoita!
Tulosta
Takaisin ylös