Vuoropäällikkö Burger King-ketjuun Pukaron Paroniin Lapinjärvelle

Suomi: Kymenlaakso, PÄÄLLIKKÖ / Julkaistu 28.8.2017
Haku päättyy 8.10.2017
TASTE IS KING!
Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisketju. BURGER KING® -ravintoloita on yli 15 000 ympäri maailmaa yli 100 maassa. Ravintolat palvelevat noin 11 miljoonaa asiakasta päivittäin.
BURGER KING® -brändi on tullut Suomeen vuonna 2013. Kasvatamme verkostoamme jatkuvasti, tavoitteena on kattaa koko valtakunta.

Loppuvuodesta 2017 avattavaan Neste K Pukaron Paroniin Lapinjärvellä sijaitsevaan ravintolaamme on nyt kingit esimiehet haussa!

Tulevaisuuden Kingi-vuoropäällikkö, voisiko tämä olla seuraava siirtosi? Nyt on sinun tilaisuutesi liittyä kingiin jengiin!!
Uutena vuoropäällikkönä osallistut seitsemän viikon mittaiseen perusteelliseen koulutusjaksoon, joten etsimme nyt niin tulevaisuuden esimiehiä kasvamaan kuin kokeneempia konkareita ottamaan urallaan seuraavan askeleen.

Tarjoamme Sinulle vuoropäällikkö-koulutuksen, joka avaa ovet BURGER KING® brändin kansainväliseen maailmaan sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn tapahtumarikkaassa ja iloisessa työympäristössä. Jos olet valmis haastamaan itsesi, tarjoamme sinulle väylän urakehitykseen sekä joustavat työskentelymahdollisuudet.

BURGER KING® vuoropäällikkönä avaintehtäväsi sisältävät:
Suorittavan asiakaspalvelu- ja myyntitehtävän lisäksi vuoropäällikkö johtaa vuoroaan ja ravintolansa henkilökuntaa BURGER KING® arvojen ja toimintasuunnitelman mukaisesti innostavasti ja kannustavasti. Hän vastaa vuorossaan siitä, että suunnitellut tavoitteet toteutuvat. Tarkemmin vuoropäällikkö mm:
• auttaa jatkuvalla perehdyttämisellä ja ohjaamisella henkilökuntaansa hyvään suoritukseen
• vastaa omassa vuorossaan että miehitys sopeutetaan myynnin vaihteluihin
• vastaa vuorossaan siitä, että työhön liittyvät säännöt ja ohjeet tulevat vuorossa noudatetuiksi BURGER KING® -ketjun ohjeistusten mukaisesti

Millainen on Kingi-vuoropäällikkö?

Sinulla on aikaisempaa työkokemusta ravintola-alalta sekä näkemystä siitä, mitä esimiehen tehtävässä onnistuminen vaatii. Haluat päästä näyttämään osaamistasi sekä palat halusta kehittyä kokonaisvaltaisesti työssäsi.

Ymmärrät hyvän asiakaspalvelun päälle ja olet tarkkana ja sitoutuneena vuoropäällikkönä esikuva koko tiimillesi. Saat ympärillä olevat työntekijät innostumaan ja ohjaat tiimisi tekemään yhteistyötä myynti- ja tulostavoitteiden eteen.

Osaat antaa palautetta rakentavasti sekä ohjata ja kannustaa työntekijöitä oikeaan suuntaan. Huolehdit työntekijöiden ja esimiehen välisestä tiedonkulusta ja sinulla on näin ollen kehittyneet vuorovaikutustaidot. Vuoropäällikkönä olet tottunut vuorotyöhön ja valmis antamaan panoksesi vaihtelevina vuoroina, myös viikonloppuisin.

Lisäksi olet huipputyyppi ja kanssasi on mukava tehdä töitä!

Täyttämällä sähköisen hakemuksen 8.10.2017 mennessä, olet lähempänä tilaisuuttasi päästä luomaan kanssamme kingejä tarinoita!
Tulosta
Takaisin ylös