Työharjoittelijoita verkkokauppaan ja markkinointiin Intersport Finland Oy

Suomi: Espoo, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 1.8.2017
Haku päättyy 30.11.2017
Intersport –ketju on urheilukaupan markkinajohtaja Suomessa, jonka parissa työskentelee yli 900 henkilöä eri työtehtävissä. Menestymisemme perustuu urheilu- ja vapaa-ajan tuotteiden laajaan valikoimaan, alan parhaaseen palveluun, laadukkaisiin tuotteisiin, monipuolisiin huolto-, korjaus- ja oheistuotepalveluihin sekä helppoon ja viihtyisään asiointiin. Asiakaslähtöisen toimintamme perustana on tiivis yhteistyö kauppiaittemme, Intersport Finland Oy:n ja kansainvälisen Intersportin (IIC) välillä. Asiakaslupausten ja K-ryhmän arvojen merkitys toimintaamme ohjaavana lähtökohtana on meille kaikille intersportilaisille ja asiakkaillemme tärkeä.

Intersport Finland Oy:ssä toimii kaksi muutakin kauppaketjua: Budget Sport ja The Athlete’s Foot. Budget Sportin liikeideana on tarjota asiakkaille laaja valikoima laadukkaita urheilu- ja vapaa-ajanvälineitä ja vaatteita edullisesti, helposti ja nopeasti. The Athlete’s Foot on kansainvälinen Intersport-ketju, joka tarjoaa asiakkailleen tyylikkäitä ja urheilullisia vapaa-ajankenkiä ja -vaatteita maailman tunnetuimmilta urheilubrändeiltä. Kaikilla ketjuilla on myymälöiden lisäksi verkkokauppa.

Haemme nyt syksyksi ja talveksi TYÖHARJOITTELIJOITA erilaisiin verkkokaupan ja markkinoinnin avustaviin tehtäviin. Harjoittelu sopii ammattikorkeakouluopiskelijoille, joiden opintoihin kuuluu työharjoittelu. Harjoittelupaikka sijaitsee ketjuyksikössämme Espoon Kilossa.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden tutustua seuraaviin verkkokaupan ja markkinoinnin osa-alueisiin:
- verkkokaupan ylläpitoon ja päivittäisiin työtehtäviin
- tuoterikastusprosessiin ja markkinoinnillisiin toimenpiteisiin
- verkkokauppaan integroitujen taustajärjestelmien toimintaan
- mahdollisuuden perehtyä erilaisiin digitaalisen markkinoinnin ja kaupan ohjelmistoihin
Tarkempi harjoittelun sisältö ja kesto voidaan harjoittelun alussa määritellä hakijan tutkinnon vaatimusten ja mukaisesti.

Lisätietoja harjoittelusta antavat Ilkka Saastamoinen (ilkka.saastamoinen@kesko.fi) ja Heikki Seppänen (heikki.seppanen@budgetsport.fi)

Hakemukset pyydämme lähettämään oheisen linkin kautta, kuitenkin viimeistään 30.11.2017 mennessä.
Tulosta
Takaisin ylös