K-Rauta-kauppias

K-ryhmän rautakauppiaat toimivat toimivat kauppiaina Suomen johtavassa rautakauppaketjussa K-Raudassa.

Keskon rautakauppiasvalmennus

Keskon rautakauppiasvalmennus perustuu vahvaan vähittäiskauppaosaamiseen. Suurin osa Keskon kauppiasvalmennukseen osallistuvista työskentelee jo K-ryhmän rautakaupoissa, mutta myös kauppiasharjoitteluohjelma on mahdollinen. Keskon rautakauppiasvalmennus kestää n. 1,5 vuotta ja perustuu sekä lähijaksoihin, että kaupassa tapahtuvaan harjoitteluun.

Kauppiaiden taustat ja työhistoria vaihtelevat ja K-kauppiaaksi voi päästä hyvin erilaisista lähtökohdista. Suurin osa nykyisin toimivista kauppiaista on hankkinut kokemusta rautakaupan parista, mutta mukana on myös useita eri alojen ammattilaisia, jotka ovat kokeneet alan heille sopivaksi haasteeksi.

Uusia kauppiaita valmennusvaiheeseen valittaessa aikaisempi työkokemus alalta ei ole välttämätöntä. Menestyvän kauppiaan taustana on kuitenkin usein hyvä vähittäiskauppaosaaminen.

Kauppias yrittäjänä

K-Rauta-ketjussa kauppiaan rooli on aina varmistaa omalla toiminnallaan parhaiden ratkaisujen käyttö markkinatilanteessa ja saada aikaan asiakasuskollisuutta ja ylläpitää kannattavaa liiketoimintaa. Kauppias toimii itsenäisenä yrittäjänä toteuttaen oman ketjunsa ketjukonseptia. Kauppiaan tekemät ratkaisut ja toiminta viime kädessä varmistavat asiakasuskollisuuden ja tuloksellisuuden.

Lisätietoja

Näille sivuille on kerätty runsaasti tietoa K-rautakauppias-valmennuksesta sekä kauppiaaksi ryhtymisestä. Voit myös kysyä lisää sinua kiinnostavista yksityiskohdista. 

Yhteyshenkilöt:

Touko Hartikainen, Keskon rakentamisen ja talotekniikan kauppa, puh. 050 387 7238

Anu Haapoja, osaamisen kehittämispäällikkö, K-Academy/ K-Rauta, puh. 050 502 3817, anu.haapoja@kesko.fi

Takaisin ylös