Uutiset

Tarkenna aihe

121 uutista ja tiedotetta

Marraskuu 2023

Hyvä joulumieli tuo iloa vähävaraisten perheiden jouluun - K‑ryhmä kumppanina keräyksessä

K-ryhmä ja K-ruokakaupat ovat tukemassa Hyvä Joulumieli -keräystä, joka tuo iloa 22 000 vähävaraisen perheen jouluun. Perinteeksi muodostuneen keräyksen tuotoilla hankitaan ruokalahjakortteja, joilla perheet voivat ostaa ruokaa joulupöytään.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

16.11.2023 09.28

K-ruokakaupalle jälleen kansainvälistä tunnustusta – K-Citymarket Länsikeskus Turusta valittiin IGD:n kuukauden kaupaksi

Maailman johtava kaupan alan tutkimus- ja asiantuntijajärjestö Institute of Grocery Distribution, IGD, valitsi turkulaisen K-Citymarket Länsikeskuksen marraskuun kuukauden kaupaksi. IGD arvioi kauppoja eri puolilla maailmaa ja valitsee kuukauden kaupaksi sen, joka on mielenkiintoisin ja edistyksellisin kaikista saman kuukauden aikana arvioiduista kaupoista. K-ruokakaupat ovat saanet vastaavanlaista kansainvälistä huomiota myös vuosina 2021 ja 2019.

Asiakas, Yritys, Media

16.11.2023 09.01

K-ryhmän trendikatsaus 2024: huomio hyvinvointiin ja paluu perusasioiden ääreen

Hyvinvointi on edelleen keskeinen kulutuksen megatrendi huolimatta tiukentuneesta taloudesta. Täsmädieetit ja superfoodit saavat kuitenkin ensi vuonna väistyä yksinkertaisen kotiruoan tieltä. Omalta lautaselta löytyvän ruoan ympäristövaikutuksiin kiinnitetään myös aikaisempaa enemmän huomiota, samalla kun ruoasta haetaan yhä enemmän tukea oman mielen hyvinvoinnille.

Asiakas, Media

15.11.2023 09.15

Kolme vinkkiä valojen älykkäämpään käyttöön

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 9.11.2023 Kun tavalliseen valaistukseen lisätään hieman älyä, arki voi helpottua yllättävillä tavoilla. Älyvalaistusta voi ohjata etänä, sen voi ajastaa – tai esimerkiksi valjastaa herättämään lempeästi. Hintaa älykkäämmälle valaistukselle kertyy pienimmillään alle 15 euroa. K-Raudan asiantuntija kertoo kolme vinkkiä valojen käyttöön älykkäämmin.

Asiakas, Media

09.11.2023 07.30

Hyvis paprika-linssikeitto on Suomen vastuullisin tuote -kilpailun Ruoka ja juoma -kategorian voittaja

Hyvis paprika-linssikeitto on valittu Suomen vastuullisin tuote -kilpailun Ruoka ja juoma -kategorian voittajaksi. Hävikkipaprikoita hyödyntävä vegaaninen valmiskeitto on kehitetty K-ryhmän ja Juustoportin Kasvisgallerian yhteistyönä. Hävikkituotteiden kehittäminen on osa K-ryhmän toimia, joilla tähdätään ruokahävikin puolittamiseen.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

03.11.2023 07.13

Voiko itse tuotettua sähköä myymällä tienata – ja mitä se vaatii?

ONNISEN LEHDISTÖTIEDOTE 2.11.2023 Viime talven energiakriisi herätti suomalaisten kiinnostuksen myydä itse tuottamaansa sähköä verkkoon. Mutta kuinka iso oman aurinkovoimalan pitää olla, jotta sähköä riittää myytäväksi – ja milloin tuotto on parhaimmillaan?

Asiakas, Media

02.11.2023 07.15

Lokakuu 2023

Lisää valoa, iloa ja herkkuja – näin kaamos näkyy ostoskorissa

Kaamosajan alkaminen näkyy suomalaisten ostoskoreissa. K-ryhmän myyntidatan mukaan esimerkiksi kynttilöiden, lautapelien ja makeisten myynti kasvaa loppuvuoden pimeänä aikana.  

Asiakas, Yritys, Media

27.10.2023 10.58

Malax får en ny butik: K-Market Stenco öppnas – Maalahti saa uuden kaupan: K-Market Stenco avautuu

Nya K-Market Stenco öppnas i Malax torsdagen den 26 oktober klockan 10. Den ersätter K-Market Malax på andra sidan vägen. Som köpmän fortsätter köpmannabröderna Kenneth och Nichlas Sten från K-Market Malax. Uusi K-Market Stenco avataan Maalahdessa torstaina 26.10. kello 10. Se korvaa tien toisella puolella sijainneen K-Market Malaxin. Kauppiaina jatkavat K-Market Malaxin kauppiasveljekset Kenneth ja Nichlas Sten.

Asiakas, Yritys, Media, Länsi-Suomi

25.10.2023 06.25

Vaatteesta raaka-aineeksi – K-ryhmän käytetyt työvaatteet saavat nyt uuden elämän kuituna

Käytöstä poistetut työvaatteet kierrätetään nyt K-ryhmässä uudeksi tekstiiliraaka-aineeksi. Touchpointin ja Resterin kanssa toteutettavassa kiertotalousyhteistyössä työvaatteet kierrätetään kuiduksi, jolle etsitään parhaillaan jatkokäyttömahdollisuuksia K-ryhmän omassa toiminnassa. K-kaupan myyjän yllä nähty asu voi päätyä jatkossa esimerkiksi sisustustuotteen tai uuden vaatteen raaka-aineeksi. Työvaatteita kuluu huomattavia määriä, sillä yhteistyön piirissä olevissa kaupoissa työskentelee yli 20 000 työntekijää. 

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

18.10.2023 07.35

Kaakelimaalauksen suosio kasvaa, kun suomalaiset etsivät edullisia tapoja uudistaa kotiaan

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 11.10.2023 Suurempia remontteja tehdään tällä hetkellä harkitummin ja moni hakee edullisempia tapoja kunnostaa kotia. Kylpyhuoneen tai keittiön laattojen sävyttäminen maalilla on viime vuosina nostanut suosiotaan. Yksi syistä on edullisuus.

Asiakas, Media

11.10.2023 07.45

Takaisin ylös