Espoon Liilan kauppakeskukseen K-Marketin palvelut - K-kauppiasuransa Liilassa aloittavat Otto ja Tea Arosilta

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 12.1.2021 Espoon Suomenojalla sijaitsevaan Liilan kauppakeskukseen on valmistumassa uusi K-Market. Sen kauppiasyrittäjiksi tulevat Otto ja Tea Arosilta. Kauppa avautuu maaliskuussa.

K-Market Liila

Uusi reilun 700 m2:n kokoinen K-Market sijoittuu kauppakeskuksen pääsisäänkäynnin viereen. K-Marketilla on oma ulko-ovi, mitä kautta kaupassa asiointi hoituu nopeasti ja vaivattomasti. Kauppakeskuksessa on kaikkiaan 550 maksutonta pysäköintipaikkaa sekä katolla että pihalla ja K-Marketille on nimetty omia parkkipaikkoja suoraan sisäänkäynnin eteen.

Otto ja Tea ovat jo kolme vuotta tähdänneet tähän hetkeen

Otto ja Tea Arosilta aloittavat kauppiasuransa K-Market Liilassa. ”Tämä on se hetki, johon olemme jo kolme vuotta tähdänneet, siitä saakka kun Otto aloitti kauppiasvalmennuksen”, iloitsevat Arosillat.

”Liilassa ei ole tällä hetkellä ruokakauppaa vaikka alueella on paljon asuntoja ja yrityksiä. Haluammekin tarjota lähialueen asukkaille ja kauppakeskuksen asiakkaille ja autoileville lapsiperheille nopean ja helpon ostospaikan”.

”K-Market Liilasta kaikki löytyy tuoreena, helposti ja nopeasti ryyditettynä alueen parhaalla palvelulla. Panostamme mukaan otettaviin aterioihin, aamuisin puuroa ja päivällä lounaskeittoa ja herkullisia salaatteja. Haluamme olla monelle alueen työssäkäyvälle se nopeampi ja terveellisempi vaihtoehto”, Otto ja Tea suunnittelevat. ”Odotamme myös saavamme roppakaupalla ideoita ja toiveita tulevilta asiakkailtamme.”

K-Market Liilassa ovat vastuullisuus- ja turvallisuusasiat tärkeitä ja kuuluvat kaupan arkeen. ”Ryhdymme etsimään valikoimiimme lähialueen ja Espoon  paikallisten tuottajien tuotteita”, Otto kertoo. ”Olemme myös työnantajia ja tulemme työllistämään kahdeksan henkilöä lisäksemme. Rekrytoinnit alkavat pikimmiten.”

Otto on ollut kauppiasvalmennukseen kuuluvassa kauppaharjoittelussa K-Supermarket Lähderannassa ja K-Market Laaksolahdessa Espoossa. ”Sydämellinen kiitos kasvattajakauppiaille Ville ja Nina Saarikolle tsempistä ja hyvistä eväistä tulevaan.”

Sienet poimitaan itse myyntiin kaupalle

Otto ja Tea Arosillan perheeseen kuuluu kaksi teini-ikäistä poikaa, jotka pääsevät osallistumaan kaupan toimintaan vähintään viikonloppuisin ja loma-aikoina. ”Vapaa-aikaamme vietämme mahdollisuuksien mukaan Espoon saaristossa, Savossa ja Lapissa. Luonto ja vuodenajat ovat meille tärkeitä ja se tulee varmasti näkymään myös sesongin mukaisissa esillepanoissa ja tuotteissa. Syksyllä myyntiin tulevat varmasti ihan itse poimitut sienet, Espoosta totta kai!”

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi
 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös