Vantaan laajimmat valikoimat yöaikaan – K-Citymarket Tammisto palvelee vapusta alkaen ympäri vuorokauden

Pääkaupunkiseudun ostosmahdollisuudet laajenevat edelleen, kun K-Citymarket Tammisto Tuusulanväylän varrella on 1. toukokuuta alkaen auki kellon ympäri. Helposti saavutettavan kaupan vaikutusalueella asuu lähes miljoona henkilöä, ja se sijaitsee vielä useamman työmatkan varrella. Lisäksi lähellä on Helsinki-Vantaan lentoasema.

”Ihmiset liikkuvat yhä enemmän eri aikoihin vuorokaudesta, ja siksi laajemmat aukioloajat ovat tulevaisuutta. Jokainen meistä tekee ruokaostoksia, ja haluamme helpottaa asiakkaidemme elämää tarjoamalla mahdollisuuden ruokaostoksiin juuri silloin, kun se itselle parhaiten sopii”, kertoo K-Citymarket Tammiston kauppias Kimmo Sivonen.

Ympärivuorokautisen aukiolon lisäksi K-Citymarket Tammisto laajentaa myös palvelutiskinsä aukioloaikoja. Jatkossa liha- ja kalatuotteet voi ostaa palvelutiskiltä myös sunnuntaisin, ja arkisin aina klo 21 asti. Sunnuntaisin palvelutiski palvelee klo 10-18.

”Asiakas saa käyttöönsä Vantaan laajimmat valikoimat myös yöaikaan. Valikoimissamme on noin 50 000 tuotetta, ja muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta ne ovat asiakkaidemme saatavilla juuri silloin, kun he itse haluavat. Vaikka asiakkaan lento laskeutuisi kentälle aamukolmelta, onnistuu jatkossa jääkaapin kokonaisvaltainen täydennys kotimatkan varrella”, Sivonen sanoo.

Asiakas voi hoitaa laajemman aukiolon yhteydessä myös monia muita asioita, kuten ladata autoonsa uusiutuvaa sähköä ympärivuorokautisesti K-Lataus-asemalta tai hoitaa apteekkiasiansa kaupan yhteydessä sijaitsevassa Yliopiston apteekissa aina klo 22 asti.

K-Citymarket Tammisto on kaikkiaan viides K-Citymarket, joka siirtyy ympärivuorokautiseen aukioloon. Muut 24 tuntia vuorokaudessa palvelevat K-Citymarketit ovat K-Citymarket Ruoholahti ja K-Citymarket Easton Helsingissä, K-Citymarket Kupittaa Turussa ja K-Citymarket Pirkkala (1.4. alkaen).


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös