Uudistunut K-Market Maaninka avaa ovensa 5.6. klo 10

K-Market Maaninka on saanut kolme kuukautta kestäneen remonttinsa päätökseen. Kauppa avaa ovensa täysin uudistuneena perjantaina 5. kesäkuuta. Entisten palvelujen lisäksi Maaninka tuo asiakkailleen uutena palveluna verkkokaupan. K-kauppiaina Maaningassa toimivat Jere ja Niina Tikkanen.

K-Market Maaninka (entiseltä nimeltään K-Market Hoppari) uusittiin lattiasta kattoon ja myymälän pinta-ala kasvoi remontin myötä noin sadalla neliöllä. Sisääntulo siirrettiin toiselle kulmalle, vanhat ovet korvattiin sähköovilla ja pihan parkkitilaa laajennettiin. Kauppaan asennettiin modernit, energiatehokkaat kylmäkaapit.

”Remontissa kuorittiin kaikki vanhat pinnat pois niin, että vanhasta kaupasta jäi jäljelle käytännössä vain ulkoseinät. Uudistuneessa kaupassamme korostuvat nyt helppo ja turvallinen asiointi, laajat valikoimat sekä energiatehokkuus,” kuvailee kauppias-Jere.

Uutuutena 9.6. avautuva verkkokauppa

Kaupan valikoima kasvaa remontissa syntyneiden lisäneliöiden myötä. Lähiruokaa on tarjolla erityisesti hevi- ja leipätuotteissa ja kauppiaat kartoittavat jatkuvasti lisämahdollisuuksia uusien lähituotteiden saamiseksi kaupan hyllyille.

Maaningassa avautuu 9.6. alkaen myös verkkokauppa. Verkkokaupasta ostokset voi tilata joko kotiin toimitettuina tai niin, että asiakas noutaa ne itse kaupalta valmiiksi pakattuina.

”Verkkokauppa on luonteva lisä kauppamme palveluihin. Ruoan verkkokauppa on nykypäivän arkea ja myös asiakkaidemme kovasti toivoma palvelu,” Jere kertoo.

Kaupassa asioinnin turvallisuuteen on panostettu muun muassa asentamalla kassoille suojapleksit ja lattiaan jonotusta helpottavat turvavälitarrat. Käsidesiä on tarjolla asiakkaiden käyttöön kaupan sisääntulossa.

”Uudistunut kauppamme on ottanut huiman harppauksen niin asiakaskokemuksen parantamisessa kuin ympäristöystävällisyydessä. Remontti onnistui upeasti ja kauppa on nyt todella hieno sekä sisältä että ulkoa. Odotamme jo innolla, että pääsemme avaamaan kaupan ovet perjantaina ja palvelemaan asiakkaamme lämpimällä sydämellä entistäkin monipuolisemmin,” iloitsee Jere.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös