Turun keskustaan uusi K-Market

Kauppaan myös keskustan laajimmat pakettiautomaattipalvelut K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 23.9.2020 Turun keskustassa Puolalankadulla on muutostyöt meneillään ja paikalle valmistuu nykyaikainen K-Market. Kauppiaana toimii Timo Vormisto.

K-Market tulee osoitteeseen Puolalankatu 6 entisen Meredinin veneilytarvikeliikkeen tiloihin. Kaupan myyntiala on lähes 300 m2 ja se avautuu 1. lokakuuta. Uuden kaupan myötä Turun keskusta-alueen palvelut kehittyvät edelleen.

K-Market Puolalankadulle tulee suuri Postin pakettiautomaatti, jossa on jopa 400 luukkua sekä lisäksi Matkahuollon pakettipalvelut.

”Rakentaminen tiloissa etenee hienosti ja saamme palvelevan lähikaupan keskustan asukkaille. Kaupalla on vilkas ja keskeinen sijainti aivan ydinkeskustassa ja parkkitilaakin löytyy kaupan läheltä hyvin”, kauppias Timo Vormisto iloitsee.

K-Market Puolalankatu tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman päivittäistavaroita niin arkeen kuin juhlaan. Nopeasti mukaan otettavia aterioita ja välipaloja tulee olemaan runsas valikoima.  Kauppa tulee palvelemaan laajoilla aukioloilla. K-Market Puolalankatu työllistää noin 10 kaupan ammattilaista.Timo Vormisto jatkaa kauppiaana myös Piikkiössä K-Market Pontelassa ja aloittaa kauppiaana lokakuun alusta myös K-Market Aurantorilla Aurassa.

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi 
 

Takaisin ylös