Oripäässä avataan uusi K-Market

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 31.3.2020 Oripäässä avataan torstaina uusi K-Market Orippää, joka sijoittuu noin 100 m päähän vanhasta kaupasta ja lähemmäs kantatietä. K-kauppiaana toimii Jussi Uusitalo.

Uusi K-Market Orippää avataan suunnitelmien mukaan aikataulussa mutta ilman juhlallisuuksia. ”Vietämme avajaisjuhlat sitten, kun poikkeustilanne on ohi”, lupaa kauppias Jussi Uusitalo. Hän toivottaa asiakkaat tervetulleeksi tutustumaan ja asioimaan uuteen kauppaa muistuttaen kuitenkin turvallisen asioinnin ohjeista. ”Sairaana ei voi tulla ja muistetaan turvavälit toisiimme.” Riskiryhmille hän lähettää terveiset, että kaupan ensimmäinen ja viimeinen aukiolotunti on rauhallisinta aikaa asiointiin. Pullonpalautuspisteellä on myös käsienpesumahdollisuus.

Nykyaikainen asiakkaille räätälöity K-Market

”Olemme keränneet asiakastoiveita ja pystymme nyt niitä toteuttamaan. Saamme laajemmat valikoimat lähiseudun tuotteita kukkasia myöten. Gluteenittomia tuotteita on toivottu ja niiden valikoimaa on lisätty. Uudessa kaupassa on avaruutta ja valoa. Kaikki kalusteet ovat uusia ja nykyaikaisia”, Jussi esittelee ylpeänä. Pihalla on enemmän parkkitilaa kuin aikaisemmassa kaupassa. Rakennus on nykystandardien mukaan energiatehokas ja kaikki kaupan kylmäkoneet ovat hiilidioksidipohjaisia. 

Aukioloaikoja on jatkettu tunnilla ja uusi K-Market Orippää on avoinna arkisin ja lauantaisin klo 7-22, sunnuntaisin klo 9-22. Lisäpalveluina ovat Veikkauksen rahapelit, Postin pakettiautomaatti, Schenkerin sekä Matkahuollon pakettipalvelut.

Lisätietoja: K-kauppias Jussi Uusitalo, puh. 050 331 6175

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös