Mikko Keski-Hirvi luotsaa Vaasassa kahta K-Marketia

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 11.11.2020 Mikko Keski-Hirvi on ottanut syyskuussa luotsatakseen Vaasassa kaksi K-marketia, K-Market Vaasanpuistikon ja K-Market Kapteeninkadun.

Mikko on iloinen, että pääsi aloittamaan kauppiasuransa tutussa kaupungissa. ”Olen kotoisin Ylistarosta ja lapsena olen viettänyt aikaa Vaasassa. Asun perheeni kanssa nykyään Laihialla, joten työmatka on mukavan lyhyt.”

Molemmista K-Marketeista Mikko on ryhtynyt rakentamaan asiakaskuntansa näköistä K-Marketia: ”Haluan tarjota asiakkailleni kattavan valikoiman joka osastolle ja uudistan kauppojani, jotta voisin palvella asiakkaitani mahdollisimman hyvin. Asiakastoiveita otan mielihyvin vastaan, joten tulkaa rohkeasti kertomaan, tehdään yhdessä näistä oman kylän kauppoja!”, kehottaa Mikko.

Lähes kahden kuukauden kauppiaskokemuksella Mikko toteaa, että kauppiasyrittäjäksi lähtö ei kaduta: ”Ei ole kahta samanlaista päivää ja mieleistä sekä mielekästä tekemistä riittää töissä ollessa joka tunnille.” Kapteeninkadulla kaupan uudistustyöt ovat alkaneet juomaosastolta, missä kaikki kalusteet ovat vaihtuneet uusiin ja valikoimat käyty ajatuksen kanssa läpi.

Toteutetaan erikoisemmatkin asiakastoiveet

”Sain eräällä toisella paikkakunnalla asuvalta porukalta toivomuksen, että he haluaisivat ilahduttaa Vaasassa asuvaa opiskelukaveriaan. Hankin heidän tahtomansa tuotteet ja kaveri voi noutaa ne meiltä sanomalla kassalla taikasanan. Odotamme jännityksellä hänen käyntiään meillä hetkellä millä hyvänsä”, kertoo Mikko poikkeuksellisemmasta asiakaspalvelutilanteesta.

Vastuullisuus on Mikon K-Marketien arkipäivää

”Tulen tarjoamaan asiakkailleni hyvän valikoiman lähituottajien, leipomoiden ja kestävän kehityksen tuotteita. Ruokahävikki minimoidaan ja sopivat hävikkituotteet lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen”, Mikko mainitsee muutamia toimia. Mikolle on myös tärkeää henkilökunnan hyvinvoinnista huolen pitäminen. ”Tänä päivänä on ensiarvoisen tärkeää taata asiakkaille turvallinen asiointi ja henkilökunnalle turvallinen työpaikka.”

Kaupan työt Mikko on aloittanut jo lukion ohessa Vähässäkyrössä. Puolison matkassa hän muutti Jyväskylään ja työskenteli siellä K-Supermarket Länsiväylässä. ”Muutimme sitten takaisin Pohjanmaalle, jonka jälkeen olen työskennellyt K-Market Suvilahdessa Vaasassa ja K-Supermarket Kurikassa.” Mikon puoliso Essi on tällä hetkellä äitiyslomalla ja tulee aikanaan mukaan Mikon rinnalle kaupan työhön.

Musikaalinen neljän tytön isä

Mikon perheeseen kuuluvat puoliso Essi ja tyttäret Sointu 8 v., Sanelma 5 v., Selja 3 v. ja Siiri 9 kuukautta. ”Harrastuksiini kuuluvat musiikki ja kunnon gourmet-ruoan laitto. Soitan bassoa ja kitaraa sekä kalastan. Vapaa-ajalla touhuan myös paljon tyttöjen kanssa kaikenlaista.”

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi 

Takaisin ylös