Mikkeliläinen K-kauppias Minna Hyyryläinen palkittiin K-Marketin kauppiastapaamisessa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 27.1.2020 Kauppias Minna Hyyryläinen palkittiin Vuoden Henkilöstöjohtajan diplomilla Itä- ja Keski-Suomen K-Market-ketjun kauppiastapaamisessa Kuopiossa tiistaina 21.1.

Palkinto myönnetään muun muassa pitkäjänteisestä ja suurella sydämellä tehdystä työstä henkilöstön hyvinvoinnin kehittämiseksi.

Minna on kauppiaana Mikkelin K-Market Kaukolassa ja Lähemäessä. Perusteluissa kuvataan Minnaa tiukkana mutta sydämellisenä esimiehenä. Kahden kaupan kauppiaana ei voi aina olla molemmissa paikalla ja siksi luottaa henkilökuntaansa. Hän kouluttaa jatkuvasti henkilökuntaansa, jakaa vastuuta ja henkilöstö pääsee osallistumaan kaupan kehittämiseen ja ideointiin. Minna osaa antaa henkilökunnalleen palautetta, etenkin positiivista.

Lisätietoja:
K-Market Kaukola ja Lähemäki, kauppias Minna Hyyryläinen, puh. 040 839 5266
K-Market-ketjun operatiivinen johtaja Teemu Naumanen, puh. 050 436 6737

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi 
 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös