Merikarvian kauppiaat palkittiin Vuoden Teko-palkinnolla

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 30.1.2020 Merikarvian K-Marketin kauppiaat Janne ja Linda Vuollo palkittiin Vuoden Teko-palkinnolla K-Market-ketjun kauppiastapaamisessa Tampereella.

Janne ja Linda Vuollo nostivat suomalaisen ruuan kaupassaan näkyväksi merkitsemällä ne sinivalkoisilla Hyvää Suomesta-merkeillä.

Hyvä idea tarjotaan kaikkien käyttöön

”Tämä muistaminen tuntuu tietenkin todella hyvältä. Yleensä työn kiitos täytyy ottaa työstä itsestään, mutta on mahtavaa että tällaisia erilaisia palkintojakin myönnetään, ne ovat kohokohtia jotka kannustavat kehittymään ja kehittämään vielä enemmän”, kertovat Janne ja Linda hyvillään.
 

”Olemme erityisen iloisia että saimme Vuoden Teko -diplomin ruokakaupalle niin keskeisellä jutulla kuin suomalaisen ruuan asialla. Meidän ajatuksena oli alusta alkaen, että tämän idean voisi ottaa koko ketjun käyttöön ja sen saa kopioida vapaasti, ja siksikin on tosi hienoa että tämä huomioitiin ketjun sisällä näinkin - ehkäpä idea leviää nyt entistä laajemmalle. Asiakkaiden kanssa jutellessa saa jatkuvasti palautetta siitä, että kotimaisuutta ja työtä kotimaisen ruoan valitsemisen helpottamiseksi arvostetaan” iloitsevat Vuollot.
 

Vuoden Teko-diplomin perusteita Vuolloille olivat asiakkaiden arjen helpottaminen koko K-ryhmän tärkeiden arvojen korostaminen: kotimaisuus, laatu ja palvelu.

Linkki YouTube-videoon: https://www.youtube.com/watch?v=ZFW_ZwsJmVw

Lisätietoja:
K-Market Merikarvia, kauppias Janne Vuollo, puh.050 412 2520
K-Market-ketjun operatiivinen johtaja Teemu Naumanen, puh. 050 436 6737

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi 
 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös