Maaningalla K-ruokakaupan palvelut paranevat

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 19.2.2020 Maaningalla K-Market Hopparissa alkavat mittavat uudistustyöt, kun kauppa remontoidaan täysin. Kauppa on suljettuna remontin ajan. K-kauppiaina Hopparissa toimivat Jere ja Niina Tikkanen.

Vain ulkotiiliseinät jäävät entisestä

Kauppias-Jere kertoo, että kauppa todellakin uusitaan lattiasta kattoon ja etuovesta takaovelle saakka. ”Vain ulkoseinät jäävät paikoilleen.”

Kun K-Market avataan uudistettuna, niin asiakkaat pääsevät asioimaan täysin nykyaikaiseen päivittäistavarakauppaan, jossa on otettu huomioon helppo asiointi, laajat valikoimat ja energiansäästö.

”Uusittu kauppamme on työnteon ja asioinnin kannalta toimivampi ja moderni. Haluamme silti säilyttää kaupassamme kotoisan kyläkaupan tunnelman”, Jere sanoo.

”Avajaisista ilmoitamme asiakkaille remontin edetessä”, Jere lupaa.

Lisätietoja: K-kauppias Jere Tikkanen, puh. 040 524 7087

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös