Kirkkain tähti löytyy Itä-Helsingistä – K-Citymarket Eastonista vuoden 2020 paras K-Citymarket

Vuoden 2020 paras K-Citymarket on valittu. Pelkästään Helsingin, Espoon ja Vantaan alueilla sijaitsee yhdeksän K-Citymarketia, ja koko valtakunnan paras löytyy tällä kertaa Itä-Helsingistä. Ensimmäisen sijan saanutta K-Citymarket Eastonia kuvaillaan valikoimaltaan monipuoliseksi, esillepanoiltaan runsaaksi ja asiakaspalvelultaan ensiluokkaiseksi.

Lokakuussa 2017 avattu K-Citymarket rakennettiin asiakastietoa hyödyntäen ja modernia kuluttajaa ymmärtäen, ja kolmivuotisen historiansa ajan kauppa on kehittänyt toimintaansa systemaattisesti askel askeleelta edelleen. Pitkäjänteinen kehitystyö ja asiakastoiveiden kuunteleminen sekä niiden mukaan toimiminen näkyvät yhä kasvavana asiakastyytyväisyytenä ja samalla myös vahvana myynninkehityksenä. K-Citymarket Eastonia kiitellään sekä asiakkaiden että K-Citymarket-ketjun tahoilta niin loistavista kalatiskeistään kuin edellisen vuoden parhaana palkitusta hedelmä- ja vihannesosastostaan.

”K-Citymarket Easton on monipuolinen, runsas ja ensiluokkainen, niin valikoimien kuin asiakaspalvelunkin suhteen. Aivan erityisesti asiakkaat kiittelevät palvelutiskiä, josta saa mukaan paitsi laadukkaat raaka-aineet, myös neuvot ja välineet kotikeittiössä onnistumiseen. Jokainen asiakas löytää tarvitsemansa tuotteet erilaisiin tarpeisiin, ja samanaikaisesti valikoima ylittää asiakkaiden toiveita. Vuoden 2020 parhaasta K-Citymarketista löytyy nykyisin myös kattavasti erilaista ruokatarjontaa aina sushista keittolounaiden kautta kaupassa valmistettuun pizzaan ja lukuisten ravintoloiden laadukkaisiin valmisruokiin. Kaupan valikoimissa on runsaasti sekä pientuottajien tuotteita maakunnista että erikoisempia makuja maailmalta asiakkaiden ruokaseikkailuja rikastamaan”, perustelee valintaa K-Citymarket-ketjun johtaja Ari Sääksmäki.

”Ennen kaikkea tämä huomionosoitus kuuluu henkilökunnallemme sekä asiakkaillemme: rakennamme kauppaa asiakkaitamme varten, yhdessä henkilökuntamme kanssa. Kaupan tulee aina olla asiakkaidensa näköinen ja siinä olemme onnistuneet erinomaisesti. Meillä on kehityksessä tällä hetkellä runsaasti asioita ja keskitymme siihen, että kauppa säilyy vastedeskin asiakkaidensa näköisenä. Kauppaa tehdään asiakkaita varten. Kaupan kehittäminen on maraton, ei pikamatka”, K-Citymarket Helsinki Eastonin kauppias Mika Timonen kuvailee.

Avautuessaan K-Citymarket Eastonin valikoimissa oli noin 30 000 elintarviketuotetta, ja nyttemmin valikoima on kasvanut lähes 32 000 tuotteeseen. Kolmivuotisen historiansa aikana K-Citymarket Eastoniin on tuotu muun muassa sushisushikonseptit ja vegelaajennukset sekä aidot italialaiset kiviuunipizzat. Kauppa oli myös toinen ensimmäisistä K-Citymarketeista, jotka siirtyivät ympärivuorokautiseen aukioloon marraskuussa 2018. Verkkokauppa on ketjun suurimpia.

Aikaisempina vuosina Vuoden K-Citymarket -palkinnon ovat voittaneet muun muassa K-Citymarket Pirkkala (2019), K-Citymarket Vihti Nummela (2018) ja maailman parhaana ruokakauppana (IGD Awards: Store of the Year 2019) palkittu K-Citymarket Järvenpää (2017).

K-Citymarket-ketju palkitsee vuosittain parhaat kauppansa. Kaikki vuoden 2020 parhaiksi palkitut ovat:

Vuoden paras K-Citymarket 2020: K-Citymarket Helsinki Easton
Palvelutiski 2020: K-Citymarket Helsinki Ruoholahti
Kalatiski 2020: K-Citymarket Järvenpää
Ruokamaailma 2020: K-Citymarket Pirkkala
Hevi-osasto 2020: K-Citymarket Kuopio Päiväranta
Leipäosasto 2020: K-Citymarket Lappeenranta
Juomaosasto 2020: K-Citymarket Jyväskylä Seppälä
Uudistaja 2020: K-Citymarket Oulu Rusko

Uudistaja 2020: K-Citymarket Riihimäki
Innovaattori 2020: K-Citymarket Vantaa Tammisto
Innovaattori 2020: K-Citymarket Lahti Paavola
Verkkokauppa 2020: K-Citymarket Espoo Iso Omena
Paras asiakastyytyväisyys 2020: K-Citymarket Turku Kupittaa
Paras asiakaspalvelu käyttötavaraosastoilla 2020: K-Citymarket Seinäjoki Päivölä
Paras kassaosasto 2020: K-Citymarket Joensuu Pilkko


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös