Kelloon rakennetaan uusi K-Market

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 25.3.2020 Oulun Kelloon rakennetaan uusi K-Market, joka tulee nykyisen K-Marketin paikalle. Rakennustyöt alkavat toukokuussa. Kauppiaina jatkavat K-Market Kellon nykyiset kauppiaat Timo ja Hanne Similä.

Uutta K-Marketia varten puretaan nykyinen K-Marketin kauppakiinteistö ja viereinen rakennus, jonka jälkeen heti aloitetaan uuden kaupan rakennustyöt. Kauppakiinteistö tulee olemaan kooltaan reilut 900 kerrosneliötä ja myymäläala noin 600 neliötä. K-Marketin rakennuttaa Technocampus Oy ja Kesko vuokraa kiinteistön kokonaan.

”Olen erittäin tyytyväinen, että saamme Kelloon uuden K-Marketin. Kaupan avajaisia päästään juhlimaan ensi talvena”, iloitsee Keskon Pohjois-Suomen aluejohtaja Jari Saarinen.

Lisätietoja: Keskon Pohjois-Suomen aluejohtaja Jari Saarinen, puh. 0500 677 878

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös