K-Citymarket Ideapark ja Huhtala Logistics tarjoavat ilmaisen ostosten kotiinkuljetuksen riskiryhmille

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 1.4.2020 K-Citymarket Ideaparkin kauppias Matti Suominen ja Huhtala Logistics Oy:n tarjoavat Seinäjoella yhteistyönä ilmaisen ostosten kotiinkuljetuksen riskiryhmille lauantaisin huhtikuun ajan, palvelu alkaa tulevana lauantaina 4.4.

”Haluamme tässä poikkeustilanteessa tarjota apuamme niille, jotka eivät pääse kauppaan riskiryhmään kuulumisen vuoksi. Tilauksen voi tehdä tätä kautta vaikka vanhemmilleen”, perustelee kauppias Matti Suominen tätä palvelua. Palvelu on tarkoitettu yli 65-vuotiaille ja karanteenissa oleville ja toimitukset viedään 15 km säteellä K-Citymarket Ideaparkista. Tilaus tehdään www.k-ruoka.fi – palvelun kautta ja maksetaan myös verkossa, jotta vältetään tartuntavaara. Kuljettaja soittaa puhelimella ennen ostosten toimitusta ja jättää ostokset oven taakse.

”Huhtala Logistics Oy on suomalainen perheyhtiö, joka on hoitanut K-ryhmän kuljetuksia 40 vuoden ajan. Huhtala Logistics haluaa auttaa osaamisellaan avun tarpeessa olevia, tarjoamalla ilmaisen kotiinkuljetuksen K-Citymarket Ideaparkista 15 km säteellä” kertoo toimitusjohtaja Tero Mattila Huhtala Logistics Oy:stä.

Kuljetukset riskiryhmille on lauantaisin huhtikuun ajan. Tilauksen haluamalleen lauantaille voi jättää jo vaikka heti. Lauantaipäiville on ilmaisia toimituksia käytössä 50 kpl ja kapasiteettia pystytään jatkossa lisäämään kysynnän mukaan.

Tilaukset tehdään www.k-ruoka.fi –palvelussa ja lisätietokenttään viesti: ”Huhtala Logistics auttaa”.

Lisätietoja:
K-Citymarket Ideapark kauppias Matti Suominen, puh. 040 702 1619
Huhtala Logistics Oy toimitusjohtaja Tero Mattila, puh. 0400 988 219

K-Citymarket on suomalainen moderni hypermarket, joka tarjoaa asiakkailleen monipuoliset valikoimat elintarvikkeita ja käyttötavaraa. K-Citymarket tunnetaan inspiroivista valikoimistaan ja palveluistaan, erinomaisesta ruokaosaamisesta sekä vaivattomasta asiointikokemuksesta. Jokaisessa K-Citymarketissa toimii kauppiasyrittäjä. Suomessa on tällä hetkellä 81 K-Citymarketia. www.k-citymarket.fi

K-Citymarket – Aikasi arvoinen kauppa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös