Anne Baikov K-Supermarket Okeroisten kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 23.6.2020 Anne Baikov aloittaa K-Supermarket Okeroisten kauppiaana 1.9.2020.

Anne palaa juurilleen

Anne Baikov on syntynyt ja elänyt nuoruutensa Lahdessa. Hän kertoo, että K-Supermarket Okeroinen on hänen äitinsä lähikauppa, joten hän on päässyt seuraamaan kaupan kehittymistä asiakkaan silmin. ”Tuntuu todella hienolta palata takaisin kotiseuduille ja on palkitsevaa päästä jatkamaan kaupan kehitystyötä”, Anne iloitsee.

K-Supermarket Okeroinen on paikkakunnan helmi

Anne kertoo olevansa tyytyväinen kaupassa tapahtuneisiin muutoksiin. ”Herkkutoria on kehitetty hienosti ja sitä jatketaan edelleen.” Annen visio on, että kaupan kulmakivet ovat ruokaisuus, tuoreus ja asiakkaiden toiveiden sekä tarpeiden huomioonottaminen. ”Haluan, että K-Supermarket Okeroinen on paikkakunnan helmi ja asiakkaiden ykkösvalinta”, Anne toteaa. ”Intohimoni on ihmisten kohtaamisissa ja tulen olemaan näkyvä osa kaupan arkea. Toivon, että asiakkaat tulevat rohkeasti juttusille kanssani.”

Toimimme hyvänä naapurina

”K-ryhmä on maailman vastuullisin ruokakauppa, joten moni asia on jo mietitty valmiiksi. Ohjenuoranamme on toimia hyvänä naapurina ja huomioida toimintamme vaikutukset ympäröivään yhteiskuntaan. Tulemme suosimaan paikallisia tuotteita ja osallistumme yhteisömme toimintaan ja kehittämiseen”, Anne listaa. ”Toimin myös vastuullisena työnantajana ja huolehdin kannustavasta työilmapiiristä ja henkilökunnan jatkuvasta osaamisen kehittämisestä.”

Annella on 22 vuotta työkokemusta ravintola-alalta ja siitä suuri osa on ollut alan esimiehien kouluttamista. Koulutukseltaan hän on restonomi sekä ammatillinen opettaja. Hän on suorittanut K-ruokakauppiasvalmennuksen ja valmennukseen kuuluvan harjoittelun hän suoritti K-Market Solinassa Villähteellä. Hänen ensimmäinen kauppansa oli K-Market Ruokapata Padasjoella.

Annen vapaa-ajan harrastuksiin kuuluu pyöräily, matkustelu ja lämpimissä vesissä sukeltaminen. Hän on myös innokas kokki ja leipuri. Kesäisin Annen tapaa myös Vespan selästä ajaa huristelemassa.

K-Supermarketit ovat tavallista parempia ruokakauppoja, jotka tarjoavat asiakkailleen aina ajankohdan parhaat raaka-aineet ja ideat niin arjen kuin juhlankin ruoanlaittoon. K-Supermarket-kauppias henkilökuntineen rakentaa kauppansa valikoiman oman asiakuntansa mukaan tarjoten runsaasti sekä paikallisia lähituotteita että erikoisuuksia. Monipuolisilla valikoimilla, vastuullisesti toimien ja parasta palvelua tarjoten inspiroimme asiakkaitamme innostumaan ja onnistumaan omassa ruoanlaitossaan ja laajentamaan ruokareviiriään! K-Supermarket-ketjuun kuuluu lähes 240 kauppaa. www.k-supermarket.fi

Takaisin ylös