Vuorelan K-Marketin Mari palkittiin asiakaspalvelutaidoistaan

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 6.8.2019 Heinäkuun Sykähdys-palkittu on Mari Korkalainen K-Market Vuorelasta Siilinjärveltä. Hän nauttii työstään ja saa asiakkaat hymyilemään joskus jopa tanssahdellen. Asiakaspalvelussa häntä viehättää erityisesti asiakkaan odotusten ylittäminen

Mari on työskennellyt kaupan alalla viitisen vuotta ja K-Market Vuorelassa tämän vuoden huhtikuusta lähtien. Hänen vastuulleen kuuluvat heviosasto sekä Veikkauksen ja Postin palvelut. Mari kertoo lukeneensa aiemmista Sykähdys-palkituista ja hämmästelleensä, kuinka hienoja ammattilaisia K-ryhmässä työskentelee. Palkinnon sattuminen omalle kohdalle tuntui huikealta.

"On hienoa saada positiivista palautetta työstä, mistä myös itse pitää. Itsessäni olen tällä hetkellä erityisen tyytyväinen siihen, että olen oppinut Postin palvelut, joiden kuvittelin olevan todella monimutkaisia. Mielestäni hyvää itsessäni on myös se, että hymyilen aina asiakkaille. Se kertoo, että olen oikealla alalla ja teen työtä oikealla asenteella", Mari sanoo.

On hienoa saada asiakas hymyilemään

Sykähdys-ilmiannon mukaan Mari tunnetaan kaupalla iloisena ja palvelevana myyjänä, joka on hieman "hurahtanut kukkiin". Kukkien myynti onkin kasvanut huimasti Marin otettua sen vastuulleen. Mari haluaa tartuttaa iloisuuden ja hymyn myös asiakkaisiin.

"Koen olevani hyvin asiakaslähtöinen. Minulla on pilkettä silmäkulmassa ja rohkeutta heittäytyä. Asiakaspalvelussa minua viehättää asiakkaan odotusten ylittäminen. Esimerkiksi ostoksien pakkaaminen ja kantaminen autoon, savolaisittain jutteleminen tai tuotekokemuksien jakaminen. Minusta on hienoa saada asiakas hymyilemään".

Mari viihtyy työssään erittäin hyvin ja uskoo sen heijastuvan positiivisesti myös asiakaspalveluun.

"On ehdottoman tärkeää, että työssään viihtyy. Se heijastuu asiakkaisiin ja koko työilmapiiriin. Positiivinen energia töissä antaa ihan älyttömästi.  Oma innostus alaan ja heti työuran alussa saatu positiivinen palaute ovat olleet minulle merkittäviä tekijöitä koko ajan".

Tanssahdellen töissä

Pirteälle Marille on tapahtunut kaupassa kaikenlaista hauskaa.

"Eräänä sunnuntaina olin iltavuorossa K-Market Vuorelassa. Oli hieman hiljaisempaa, ja kun radiosta alkoi soida jokin vanha svengibiisi, aloin tanssahdella. Asiakas astui sisään ja nähdessään minut hän hymyili yhtä leveästi kuin minäkin ja sanoi iloisesti, että on hienoa, kun töissä on noin hauskaa."

Vapaa-aikanaan Mari ulkoilee koiran kanssa ja nukkuu päikkäreitä. Kesään kuuluu myös veneilyä. Aikaa vievät lisäksi K-ryhmän Myynnin ammattitutkinnon opinnot, joista Marin olisi tarkoitus valmistua syyskuussa. Tulevaisuuden suunnitelmissa hänellä on esimiestutkinnon suorittaminen.

Sykähdys-palkinto luovutetaan K-ruokakaupan tai Neste K -aseman työntekijälle, jonka toiminta on aikaansaanut sykähdyttävää asiakaspalautetta.

Lisätietoja:

K-Market Vuorela, K-kauppias Jari Hyttinen, puh. 044 989 1256
K-ryhmä päivittäistavarakauppa, projektipäällikkö Nina Elo-Hakala, puh. 040 547 9440

Takaisin ylös