Vuoden 2019 Suomen paras K-Citymarket löytyy Pirkkalasta

K-ryhmä tiedote 15.11.2019 Vuoden 2019 paras K-Citymarket on valittu. Ensimmäisen sijan sai tänä vuonna K-Citymarket Pirkkala, jonka kehittämiseen kauppias Sami Sivonen on paneutunut perinpohjaisesti ja laaja-alaisesti. K-Citymarket Pirkkala voitti myös K-Citymarketien vuoden juomakauppa -palkinnon.

”Vuoden K-Citymarketiksi valitussa Pirkkalassa kaupan omaa liikeideaa ja toimintaa on kehitetty aktiivisesti ja systemaattisesti pirkkalalaisten tarpeita ja toiveita kuunnellen. Kaupassa on tehty jatkuvaa ja tuloshakuista kehitystyötä. Tämä näkyy kaupan asiakastyytyväisyydessä. Erityisesti kiitosta K-Citymarket Pirkkala on saanut monipuolisista valmisruokaratkaisuista sekä juomaosastosta. Kaupassa on panostettu laajaan valikoimaan ja esillepanojen inspiroivuuteen sekä asioinnin helppouteen”, perustelee valintaa K-Citymarket-ketjun johtaja Ari Sääksmäki.

”Olen todella iloinen tästä tunnustuksesta! Haluan kiittää asiakkaitamme ja loistavaa henkilökuntaamme, joiden ansiosta kauppamme kehittyy joka päivä paremmaksi ja paremmaksi”, toteaa K-Citymarket Pirkkalan kauppias Sami Sivonen.

K-Citymarket Pirkkalassa toteutettiin iso remontti vuonna 2018, jolloin kauppa uudistettiin täysin. Uudistuksen jälkeen kaupasta on muodostunut monelle pirkkalalaiselle lempikauppa. K-Citymarket Pirkkalassa vieraillaan myös kauempaa. Kaupassa on panostettu erityisesti tuoretuotteisiin ja palvelutiskiin. Tämän lisäksi kaupasta löytyy muun muassa laadukas sushi-buffet, viihtyisä kahvio, todella iso makeisosasto ja nyt palkittu juomaosasto. Myös kaikki käyttötavaraosastot ovat hyvin hoidettuja, laadukkaita, viihtyisiä ja uudenaikaisia.

K-Citymarket Pirkkala on kasvattanut asiakastyytyväisyyttään ja sitä kautta myynninkehitystään jo toista vuotta. Uudistukset eivät jääneet remonttiin, vaan sen jälkeen kauppias on muun muassa ottanut käyttöön verkkokaupan, laajentanut aukioloaikojaan ja lisännyt palveluita, kuten esimerkiksi hankkinut ananaksen kuorintalaitteen. Uusimpana innovaationa kaupan palvelutiskitarjontaa on lisätty kiinalaisella ruoalla, jonka mahdollistaa yhteistyö lähialueen kiinalaisen ravintolan kanssa.

Aikaisempina vuosina Vuoden K-Citymarket -palkinnon ovat voittaneet muun muassa K-Citymarket Vihti Nummela (2018) ja K-Citymarket Järvenpää (2017).

K-Citymarket-ketju palkitsee vuosittain parhaat kauppansa. Kaikki vuoden 2019 parhaiksi palkitut ovat:

  • Vuoden K-Citymarket: K-Citymarket Pirkkala
  • Lihakauppa: K-Citymarket Helsinki Ruoholahti
  • Hevi-kauppa: K-Citymarket Helsinki Easton
  • Kalakauppa: K-Citymarket Espoo Sello
  • Juomakauppa: K-Citymarket Pirkkala
  • Paras asiakaspalvelu: K-Citymarket Turku Kupittaa
  • Paras asiakaspalvelu käyttötavaraosastolla: K-Citymarket Heinola
  • Paras kassapalvelu: K-Citymarket Kotka
  • Vuoden verkkokauppa: K-Citymarket Espoo Iso Omena
  • Vuoden uudistajat: K-Citymarket Lappeenranta, Jyväskylä Seppälä ja Kotka

Lisäksi K-Citymarket-ketju myöntää kunniapalkinnon K-Citymarket Järvenpäälle, maailman parhaalle ruokakaupalle (IGD Awards: Store of the Year 2019 -voitto).

Lisätietoja:
Kauppias Sami Sivonen, K-Citymarket Pirkkala, p. 040 555 0550

K-ryhmän viestintä, p. 050 596 7977, viestinta@kesko.fi (arkisin klo 8-16)

K-Citymarket on suomalainen moderni hypermarket, joka tarjoaa asiakkailleen monipuoliset valikoimat elintarvikkeita ja käyttötavaraa. K-Citymarket tunnetaan inspiroivista valikoimistaan ja palveluistaan, erinomaisesta ruokaosaamisesta sekä vaivattomasta asiointikokemuksesta. Jokaisessa K-Citymarketissa toimii kauppiasyrittäjä. Suomessa on tällä hetkellä 81 K-Citymarketia. www.k-citymarket.fi

K-Citymarket – Aikasi arvoinen kauppa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös