Sysmän K-Supermarket Suvituuleen uudet kauppiaat

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 19.11.2019 Sysmän K-Supermarket Suvituulessa aloittavat 12.1.2020 kauppiasuransa Miika Ihander ja Telma Seljavaara.

Nykyinen K-kauppias Satu Niemi-Hukkala haluaa kiittää henkilökuntaansa heidän tekemästään arvokkaasta työstä Sysmän Tavallista paremman ruokakaupan rakentamisessa. ”Onnea ja menestystä uusille kauppiaille”, toivottaa Satu.

”Todella hienoa päästä aloittamaan kauppiasura K-Supermarket-ketjussa. Sysmä on alueena mielenkiintoinen ja kauppapaikka tuntuu sopivan haastavalta johtuen vahvasta kausivaihtelusta” Miika ja Telma vakuuttavat. 

”Tulemme panostamaan vahvasti Herkkutori-konseptiin ja lisäämme valikoimaan myös itse valmistettuja tuotteita. Palveleva ja laadukas kuvaa toimintaamme hyvin. Saamme avuksemme Suvituulen ammattitaitoisen henkilökunnan, jota on kovasti kiitetty asiakaspalvelutaidoistaan. Haluamme olla helposti lähestyttävä, joten tervetuloa kertomaan toiveistanne”, kehottavat uudet kauppiaat.

Uuden kauppiasparin taustalla on vahva ruokaosaaminen

Miika on toiminut koko työuransa ravintola-alalla ja on mm. työskennellyt 19-vuotiaasta saakka esimiestehtävissä sekä pyörittänyt sivutoimena omaa yritystä muutaman vuoden. Ennen hänen siirtymistään kaupan alalle Miika toimi kuusi vuotta kouluttajana, valmentajana kilpailutoiminnoissa ja konsulttina yritystoiminnoissa ravintolakoulu Perhossa.

Telma on yo-pohjainen ravintolakokki ja hänellä on myös kaupan alan kokemusta. Sysmään hän tulee K-Marketin osastovastaavan tehtävistä. Miika suoritti kauppiasvalmennukseen kuuluvan harjoittelun K-Market Heikinlaaksossa kauppias Antti Mielosen ohjauksessa. ”Kiitoksemme sekä Antti Mieloselle sekä Telman työnantajalle Juri Karviselle heiltä saamastamme opastuksesta ja neuvoista”, kiittävät Miika ja Telma.

Miikan ja Telman perheeseen kuuluu kolme nelijalkaista ystävää, yksi koira ja kaksi hevosta. ”Näiden kavereiden kanssa vapaa-aika sujuu rattoisasti.”

Lisätietoja: K-kauppias Miika Ihander, puh. 040 566 5444

K-Supermarketit ovat tavallista parempia ruokakauppoja, jotka tarjoavat asiakkailleen aina ajankohdan parhaat raaka-aineet ja ideat niin arjen kuin juhlankin ruoanlaittoon. K-Supermarket-kauppias henkilökuntineen rakentaa kauppansa valikoiman oman asiakuntansa mukaan tarjoten runsaasti sekä paikallisia lähituotteita että erikoisuuksia. Monipuolisilla valikoimilla, vastuullisesti toimien ja parasta palvelua tarjoten inspiroimme asiakkaitamme innostumaan ja onnistumaan omassa ruoanlaitossaan ja laajentamaan ruokareviiriään! K-Supermarket-ketjuun kuuluu lähes 240 kauppaa. www.k-supermarket.fi 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös