Sasu Hamina kauppiaaksi K-Supermarket Vuosaareen

Helsingissä sijaitsevan K-Supermarket Vuosaaren uutena kauppiaana aloittaa Sasu Hamina 1.7.2019


K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 22.5.2019
 

K-Supermarket Vuosaari on Sasu Haminan kolmas kauppapaikka, hän siirtyy Vuosaareen K-Supermarket Arabiasta.

”Lähden innolla uuteen kauppaan. K-Supermarket Vuosaari on todella hyvin huolehdittu kauppa, jossa on sitoutunut henkilöstö. Aion jatkaa nykyisen kauppiaan Marko Käkelän kanssa samalla linjalla ja pitää kaupan jatkossakin huippukunnossa ja valikoimaltaan alueen tarpeita vastaavana”, kertoo Hamina.

Kauppiasurassa Haminaa kiehtovat asiakkaiden ja ruoan parissa toimiminen. Kauppias palaa hyvillä mielin takaisin Itä-Helsinkiin.

”Itä-Helsingissä on hyvä fiilis. Kauppiaana minut näkee usein kaupalla. Tykkään olla henkilökunnan ja asiakkaiden parissa paljon, joten kannattaa tulla nykäisemään hihasta ja juttelemaan”, kannustaa Hamina.

”Toivotan onnea uudelle kauppiaille ja samalla haluan kiittää asiakkaita ja henkilökuntaa yhteisistä vuosista”, kertoo K-Supermarket Vuosaaren nykyinen kauppias Marko Käkelä.

Lisätietoja:

K-kauppias Sasu Hamina, puh. 044 018 2797

Suomessa on tällä hetkellä noin 1200 K-kauppiasta, joista ruokakauppiaina toimii noin 900 yrittäjää. K-kauppiasyrittäjä tuo hyvän palvelun, osaamisen ja paikallistuntemuksen kautta lisävoimaa ketjutoimintaan. K-kauppiaat vastaavat kauppansa asiakastyytyväisyydestä, henkilökunnasta ja liiketoiminnan tuloksellisuudesta.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös