Punkaharjun K-Market Kruunuun uudet kauppiaat

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 4.9.2019 Soile Kiesiläinen ja Tuukka Tenhunen aloittavat kauppiasuransa lokakuun alussa K-Market Kruunussa Punkaharjulla.

Kaupan työhön Soile tulee rahoitusalalta ja koulutukseltaan hän on liiketalouden tradenomi. Viimeisen vuoden hän on työskennellyt K-Supermarket Muuramessa, jossa hän suoritti kauppiasharjoittelun. Soile lähettää kiitoksensa kasvattajakauppiaalleen Juha Kuukkaselle sekä kaupan henkilökunnalle valmennusajasta. Tuukka puolestaan on logistiikan ammattilainen, koulutuksena logistiikkainsinööri. Punkaharjulle hän tulee Kesko Logistiikan palveluksesta.

Soile ja Tuukka luovat K-Market Kruunusta modernin kyläkaupan

  • Odotamme innolla kauppiasuramme aloittamista Punkaharjulla. Soilelle Punkaharju on tuttua seutua, sillä hän on kotoisin Savonlinnasta. Muutamme Savonlinnan seudulle nykyisestä kotikaupungistamme Jyväskylästä, ja odotamme innostuneina uuteen seutuun ja ihmisiin tutustumista, kertovat Soile ja Tuukka.
     
  •  Tulemme panostamaan toiminnassamme kaupassa asioinnin helppouteen ja laatuun. Valikoimamme pääpisteet tulevat olemaan tuoretuotteet kuten hevi ja leipä sekä tulemme panostamaan paikallisiin tuotteisiin. Pyrimme luomaan K-Market Kruunusta modernin kyläkaupan. Haluamme luoda asiakkaillemme parhaan mahdollisen ja sujuvan asiointikokemuksen.
     
  • Nykyinen kauppias Marko Humia on tehnyt kaupassa hienoa työtä osaavan henkilökunnan kanssa. Siitä on hyvä lähteä kehittämään kauppaa eteenpäin ja meidän näköiseksemme. Molemmat kauppiaat tulevat olemaan näkyvä osa kaupan arkea. Toivomme, että Punkaharjun asukkaat tulevat rohkeasti juttusillemme ja tutustumaan uusiin kauppiaisiin, kehottavat uudet kauppiaat.

Soilen ja Tuukan perheeseen kuuluu 4-vuotias ranskanbulldoggi Myy, joka huolehtii siitä, että päivittäin tulee ulkoiltua. Soile kertookin harrastavansa koiran kanssa luonnossa liikkumista ja Tuukan harrastuksina ovat musiikki ja rumpujen soitto.

Lisätietoja:
K-kauppias Soile Kiesiläinen, puh.050 4685 813
K-kauppias Tuukka Tenhunen, puh. 0400 790 071

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun kyläkauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa kaikki hyvä on lähellä, asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös