Mika Somervaarasta tulee Myllypuron kyläkauppias

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 26.6.2019 Mika Somervaara hyppää kauppiasyrittäjän saappaisiin elokuun alusta, kun hän aloittaa Myllypuron K-Supermarketin kauppiaana.

Pilkettä silmäkulmassa

  • Kauppiaan ja yrittäjän saappaisiin hyppääminen tuntuu itselle luontevalta ja täysin omalta jutulta. Ruokakauppa ja sen eri toiminnot ovat sävyttäneet lapsuuttani ja opiskeluaikaani Itä-Helsingissä. Olenkin aina tiennyt haluavani ruokakauppiaaksi. Mikä olisi hienompaa, kuin aloittaa ura lapsuuteni maisemissa tutuilla kulmilla, hehkuttaa Mika.
  •  Kauppiaana aion olla se alueen oma kyläkauppias, jonka puoleen voi aina kääntyä. Haluan touhuta hiukan hullulla tavalla pilke silmäkulmassa pitkin kylänraittia ja toteuttaa mitä parhainta asiakaskokemusta kaupalla, Mika lupaa.

Pientä säätöä kaupan valikoimiin ja kauppiasvaihtojuhlat syksyllä

  • Vahvistetaan kaupan valikoimaa entuudestaan lisäämällä hyppysellinen paikallisia- ja pientuottajia, nostetaan sesongit keskeiseen rooliin ja annetaan viikonlopun kalapäiville uusi merkitys, suunnittelee Mika.

Mika Somervaara järjestää myllypurolaisille ns. uuden kauppiaan tuparit myöhemmin syksyllä

Mika on ollut viimeiset puolitoista vuotta kauppiasvalmennuksessa ja valmennukseen kuuluvat kauppaharjoittelut hän on suorittanut Torpparinmäellä ja kauppakeskus Redin K-ruokakaupoissa. Kiitokset valmennuksesta hän haluaa antaa Tikkalan veljeksille.

Lisätietoja: K-kauppias Mika Somervaara, puh. 040 770 5601

K-Supermarketit ovat tavallista parempia ruokakauppoja, jotka tarjoavat asiakkailleen aina ajankohdan parhaat raaka-aineet ja ideat niin arjen kuin juhlankin ruoanlaittoon. K-Supermarket-kauppias henkilökuntineen rakentaa kauppansa valikoiman oman asiakuntansa mukaan tarjoten runsaasti sekä paikallisia lähituotteita että erikoisuuksia. Monipuolisilla valikoimilla, vastuullisesti toimien ja parasta palvelua tarjoten inspiroimme asiakkaitamme innostumaan ja onnistumaan omassa ruoanlaitossaan ja laajentamaan ruokareviiriään! K-Supermarket-ketjuun kuuluu lähes 240 kauppaa. www.k-supermarket.fi


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös