Miika Helén kauppiaaksi K-Market Pirkkaan Varkauteen

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 5.9.2019 K-Market Pirkka saa uuden kauppiaan 1.10.2019, kun Miika Helén ryhtyy luotsaamaan kauppaa savolaisissa maisemissa.

”On hienoa päästä aloittamaan K-kauppiasura K-Market Pirkassa, sillä se sijaitsee hyvällä paikalla Kommilan kaupunginosassa. Yrittäjäksi lähteminen on ollut minulle pitkäaikainen tavoite, jonka eteen on tehty kovasti töitä viime vuodet”, Helén kertoo. ”Nyt tämä haave toteutuu, mistä olen enemmän kuin innoissani”.

Uusi kauppias aikoo tarjota alueen asukkaille aidosti palvelevan meidän lähikaupan, jonka valikoima täyttää niin perustarpeet kuin vaativammatkin toiveet. ”Valikoimassa panostamme paikallisuuteen, laatuun sekä tuoreuteen. Meidän kaupassamme jokainen asiakas saa henkilökohtaista palvelua esimerkiksi ruokakassipalvelun tai kotiin kuljetuksen muodossa. Tulen panostamaan erityisesti hedelmä- ja vihannesosastoon, leipä- sekä paistotuotteisiin ja Take away –toimintaan”, Helén summaa. ”Tällöin myös ohikulkevat työmatkalaiset saavat meillä poiketessaan näppärästi eväät töihin”.

Miikan tapaa hyllyjen välissä

”Minua tullaan näkemään kaupan arjessa erittäin paljon. Tykkään jutella asiakkaiden kanssa hyllyjen välissä ja vaihtaa päivän kuulumiset. Pyrin tarjoamaan muutakin yhteisöllistä toimintaa kaupalla esimerkiksi tapahtumien muodossa”, Helén kertoo ideoistaan.

Jyväskylästä kotoisin oleva Miika Helén on aiemmin työskennellyt muun muassa rakennus- ja kuljetusalalla. Kiinnostus kauppiaan työhön kuitenkin heräsi, mikä vei hänet kaupan alan töihin. Helén haluaa kiittää matkan varrella tutuksi tulleita työkavereita sekä Hämeenlinnan K-Citymarket Tiiriön kauppiasta Jari Väisästä alkutaipaleen hyvistä eväistä. Erityiskiitokset lähtee kasvattajakauppiaille Kati Rauhalalle ja Henry Nevalaiselle K-Supermarket Pälkäneelle.

”Ja kiitokset vielä Pirkan nykyiselle kauppiaalle Sami Salmiselle hyvin hoidetusta kauppapaikasta ja hyvää jatkoa”, Helén toivottaa.

Lisätietoja: K-kauppias Miika Helén, puh. 040 626 1375

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun kyläkauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa kaikki hyvä on lähellä, asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös