Marko Laaksonen Tampereen K-Supermarket Ratinasta on K-duuni-kilpailun finaalissa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 14.10.2019 Tamperelainen K-Supermarket-kauppias Marko Laaksonen on finaalissa, kun K-ryhmässä etsitään vuoden työnantajakauppiasta.

Hienoa ja hämmentävää

”Kauppiaana tärkeimmät tehtäväni ovat huolehtia, että asiakkaidemme ja henkilöstömme näkökulma tulevat kaikissa päätöksissä ja suunnitelmissa ensimmäisinä huomioiduiksi. On todella hienoa ja vähän hämmentävääkin saada tällaista huomiota ja tunnustusta noiden vastuiden kantamisesta”, kertoo Marko tunnelmistaan.

Perusteluita Markolle vuoden K-ryhmän työnantajaksi

Perusteluissa Markoa kiitellään siitä, että työntekijöiden arvostus näkyy jokapäiväisessä toiminnassa. Hän on reilu, tasapuolinen ja inspiroiva. Useammasta palautteesta käy ilmi huumorintaju ja hyväntuulisuus. Lisäksi henkilökunta on iloinen siitä, että heidät on otettu mukaan toteuttamaan Markon omaa villiä unelmaa vertaansa vailla olevasta K-Supermarketista. Nyt unelma on koko K-Supermarket Ratinan porukan yhteinen.

Kovat kriteerit

Vuoden työnantajakauppiaan kilpailukriteereitä on se, että työntekijöiden tyytyväisyys on kauppiaalle sydämen asia, ja että hän on onnistunut luomaan hyvän työilmapiirin ja asiakaspalveluhenkisen meiningin. Kauppias tarjoaa myös henkilöstölleen mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan ja edistämään monimuotoista ja tasa-arvoista työyhteisöä.

Voittajat julkistetaan pyhäinpäivänä Messukeskuksessa Helsingissä

Voittajat valitsee K-kauppiasliiton hallitus ja heidät julkistetaan K-ryhmän ammattitapahtumassa K-Team Päivillä Helsingin Messukeskuksessa pyhäinpäivänä marraskuun alussa. Kilpailuun saatiin ennätysmäärä ehdotuksia, peräti 1852 kappaletta, joista K-kauppiasliiton hallitus valitsi molempien sarjojen finalistit.

K-ryhmän vuoden työnantajakauppias -sarjan finalistit ovat kauppias Petri Putila Lahden K-Citymarket Paavolasta, kauppiaat Suvi ja Mikko Pirkola Mäntsälän K-Market Kaunismäestä ja kauppias Marko Laaksonen Tampereen K-Supermarket Ratinasta.

Lisätietoja:
K-kauppias Marko Laaksonen, puh. 050 385 7570
K-kauppiasliitto, koulutuskoordinaattori Cecilia Jern, puh. 050 599 6241
Kesko Oyj, HR Specialist, Annukka Rautopuro, puh. 040 662 5661, s-posti annukka.rautopuro@kesko.fi


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös