Mari ja Tommi Kaipainen ovat Kaarelan vuoden yrittäjiä

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 10.12.2019 Helsingin Kaarelassa palkittiin Kaarela-seuran itsenäisyyspäivän juhlassa K-kauppiaat Mari ja Tommi Kaipainen K-Market Iso-Kapasta. Kaipaisia kiiteltiin yhteisön mukana elämisestä ja hyvästä palvelusta.

Kauppiaina omalla kotikylällä

Mari ja Tommi ovat toimineet kauppiasyrittäjinä K-Market Iso-Kapassa kuudetta vuotta mutta naapurusto on tutumpaa jo pidemmältä ajalta. ”Kaarela on ollut kotikylämme jo 24 vuotta ja lapset on kasvatettu tällä alueella”, kertovat Kaipaiset.

”Ei voi olla hienompaa tunnustusta kuin tulla valituksi oman alueensa ja asiakkaidensa toimesta vuoden yrittäjäksi”, iloitsevat Mari ja Tommi. ”Otamme huomionosoituksen nöyrän kiitollisina vastaan ja jatkamme työtämme mottonamme laadukas lähikauppa”.

Kaarela-seuran puheenjohtajan Erik Bärlundin luovuttaessa kunniakirjan hän erityisesti kiitteli Kaipaisia siitä, että he ovat positiivisella tavalla tukeneet seuroja ja järjestöjä, joista ansaitsevat suuret kiitokset. K-Market Iso-Kapan laaja tuotevalikoima sekä palvelun ystävällisyys ja joustavuus saivat myös kehuja.

”Olemme panostaneet siihen, että kaikki toimintamme on laadukasta. Palvelun nopeus ja ystävällisyys, valikoimien laajuus sekä yllätyksellisyys ja asiakkaiden toiveiden toteuttaminen ovat toimintamme tärkeimpiä asioita”, Mari ja Tommi listaavat. ”Kiitämme kaikkia asiakkaitamme, henkilökuntaamme ja Kaarela-seuraa tästä palkinnosta!”.

Lisätietoja:
K-kauppias Tommi Kaipainen puh. 050 494 9540

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun kyläkauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa kaikki hyvä on lähellä, asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi 

Takaisin ylös