K-Supermarket Peltola otti käyttöön ensimmäisenä Järvenpäässä pantilliset ostoskassit

31 prosenttia suomalaisista sanoo haluavansa vähentää muovin käyttöä. Pantilliset ostoskassit tarjoavat uudenlaisen, kestävän ja muovittoman kassivaihtoehdon.  

K-Supermarket Peltola ottaa käyttöön pantilliset kiertävät ostoskassit ensimmäisenä kauppana Järvenpäässä. Kankaisen ja kestävän ostoskassin saa kassalta viiden euron panttia vastaan. Kun asiakas palauttaa kassin kauppaan, pantin saa takaisin tai kassin voi vaihtaa uuteen puhtaaseen kassiin.

K-ryhmän Ruokailmiöt 2019 -tutkimuksen mukaan 31 prosenttia suomalaisista aikoo vähentää muovin käyttöä tänä vuonna. K-Supermarket Peltola ottaa käyttöön pantilliset ostoskassit, sillä kaupassa halutaan auttaa asiakkaita tekemään kestäviä valintoja.

”Kiinnitämme muutenkin kaupassa huomiota vastuullisuuteen ja uskon, että meidän asiakkaissamme on tiedostavia kuluttajia, jotka ovat kiinnostuneet käyttämään tätä uudenlaista ja kestävää kassivaihtoehtoa”, kertoo kauppias Kimmo Kinnunen.

Pantilliset ostoskassit toimittaa ja huoltaa Lindström Oy. Kassit on valmistettu hyvin kulutusta kestävästä kankaasta ja ne pestään ja tarkistetaan aina sen jälkeen, kun ne palautuvat kauppaan. Näin varmistetaan, että kassit pysyvät käytössä mahdollisimman pitkään.

Ruokakaupoissa pantilliset ostoskassit on otettu ensimmäisenä käyttöön joulukuussa K-Supermarket Hertassa Helsingissä ja ne ovat jo saaneet oman vakiintuneen käyttäjäkuntansa sekä runsaasti positiivista palautetta asiakkailta.

Lisätietoja: K-kauppias Kimmo Kinnunen p. 050 357 9754

K-ryhmä on mukana Kaupan liiton ja ympäristöministeriön Green Deal -sopimuksessa, jolla pyritään vähentämään muovikassien ja -pussien käyttöä vapaaehtoisin toimin. K-ryhmä on sitoutunut EU:n tavoitteeseen, jonka mukaan vuoteen 2025 mennessä muovikasseja kulutetaan vuosittain 40 kassia/asiakas. Olemme uudessa muovilinjauksessamme asettaneet tiukkoja tavoitteita muovin kierrättämiseksi, vähentämiseksi ja välttämiseksi. Tutustu K-ryhmän muovilinjaukseen: kesko.fi/muovilinjaus

K-Supermarketit ovat tavallista parempia ruokakauppoja, jotka tarjoavat asiakkailleen aina ajankohdan parhaat raaka-aineet ja ideat niin arjen kuin juhlankin ruoanlaittoon. K-Supermarket-kauppias henkilökuntineen rakentaa kauppansa valikoiman oman asiakuntansa mukaan tarjoten runsaasti sekä paikallisia lähituotteita että erikoisuuksia. Monipuolisilla valikoimilla, vastuullisesti toimien ja parasta palvelua tarjoten inspiroimme asiakkaitamme innostumaan ja onnistumaan omassa ruoanlaitossaan ja laajentamaan ruokareviiriään! K-Supermarket-ketjuun kuuluu lähes 240 kauppaa. www.k-supermarket.fi

Lindströmillä työskentelee yli 4 000 ihmistä Euroopassa ja Aasiassa. Konsernin tekstiilivuokrapalvelut parantavat asiakkaiden turvallisuutta, hygieniaa ja yrityskuvaa. Lindströmin vuoden 2017 liikevaihto oli 358 miljoonaa euroa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös