K-ryhmä on avannut tänään uuden sähköautojen latausaseman K-Citymarket Hyvinkään yhteyteen

K-ryhmä on avannut tänään perjantaina 22. marraskuuta uuden sähköautojen latausaseman Hyvinkään K-Citymarketin parkkihalliin. Uudella latausasemalla on kaksi pikalatauspistettä ja neljä peruslatauspistettä. K-Citymarket Hyvinkään latausasema on jo 25. K-Lataus-asema Uudellamaalla. Kaikki K-Lataus-asemilta ladattava sähkö on uusiutuvaa. 

Uusi K-Citymarket Hyvinkään latausasema sijaitsee kaupan parkkihallissa aivan kaupan sisääntulon vieressä, joten latausasema on sähköautoilijoiden käytössä kätevästi kauppareissun yhteydessä. Parhaimmillaan sähköauton voi ladata ostosten tekemisen aikana.

 "Sähköautojen latausmahdollisuus on palvelu, jota asiakkaat ovat erityisesti pyytäneet, ja nyt pystymme vastaamaan kasvavaan tarpeeseen. Olen erittäin kiitollinen siitä, että pystymme tarjoamaan tämän palvelun kauppareissun yhteydessä. Sijaintimme on erinomainen, ja paikallisena palvelukeskuksena olemme monen paikallisen yhteinen olohuone. Haluamme olla edelläkävijä, ja latausmahdollisuutta tarjoamalla olemme paitsi asiakkaidemme, myös ympäristön asialla", kertoo K-Citymarket Hyvinkään kauppias Asko Kuusisalo.

Lataaminen K-Latauksen rekisteröityneille asiakkaille  maksaa pikalatauspisteillä 0,20 € / minuutti ja peruslatauspisteillä  0,02 € / minuutti. Lataamisesta kertyy Plussa-pisteitä. Sähköauton lataaminen aloitetaan joko K-Lataus-sovelluksella tai erikseen tilattavalla K-Lataus-tunnisteella.   

   
Valtakunnallinen K-Lataus-verkosto palvelee Rovaniemeltä pääkaupunkiseudulle 
 
K-ryhmä tarjoaa sähköautoileville asiakkaille latausasemia on jo 75  kaupan yhteydessä eri puolilla Suomea. Pohjoisin latausasema löytyy Rovaniemeltä ja Uudeltamaalta löytyy jo 25 K-Latauksen latausasemaa. Valtakunnallisen latausasemaverkoston rakentaminen jatkuu edelleen, ja tavoitteena on, että vuoden loppuun mennessä K-Lataus-verkostossa on jo lähes 400 latauspistettä yli 70 K-kaupan yhteydessä.  

"K-ryhmän  latausverkosto K-kauppojen yhteydessä sulautuu hyvin asiakkaidemme arkeen ja madaltaa samalla kynnystä sähköauton hankkimiseen. Asiakkaat ovat löytäneet hyvin latausasemamme, ja latauksia on päivittäin satoja. K-ryhmän latauspisteistä ladatulla uusiutuvalla sähköllä on taitettu tänä vuonna arviolta yli neljä miljoonaa kilometriä", sanoo K-ryhmän autokaupan uusista liiketoiminnoista ja latausverkostosta vastaava johtaja Heikki Ahdekivi.   

K-Citymarket Hyvinkää, kuten kaikki K-Latauksen latausasemat, tarjoaa asiakkailleen kattavat mahdollisuudet erityyppisten sähköautojen lataamiseen. Peruslatauspisteillä voi ladata sähköautoaan tyypin 2 mukaisesta pistorasiasta, johon oman ajoneuvon latauskaapeli kytketään. Pikalatauspisteiltä puolestaan löytyy sekä CCS Combo- ja CHAdeMo-latausliitin.   
   
> Lisätietoja sähköautojen lataamisesta ja K-Lataus-verkoston latausasemat kartalla: www.k-lataus.fi.   
   
Näin lataat sähköauton K-Lataus-asemalla:  

  • K-Lataus-sovellus on ladattavissa Applen AppStoresta ja Googlen Play Storesta. Sovellusta voi käyttää myös verkkoselaimella. Sovelluksen käyttökieliä ovat suomi, ruotsi ja englanti.   
  • Lataaminen kaikilla K-ryhmän sähköautojen latauspisteillä onnistuu K-Lataus-sovelluksen avulla. Lataaminen on mahdollista myös veloituksettomalla ja erikseen tilattavalla K-Lataus-tunnisteella (RFID). Lataaminen onnistuu myös aiemmin tilatulla tunnisteella. Lataaminen K-Latauksen rekisteröityneille asiakkaille  maksaa pikalatauspisteillä 0,20 € / minuutti ja peruslatauspisteillä  0,02 € / minuutti.   
  • Lataamisen hinta rekisteröitymättömälle asiakkaalle on pikalatauspisteillä 0,20 € / minuutti + 1 € aloitusmaksu ja peruslatauspisteillä 0,02 € / minuutti + 1 € aloitusmaksu.  
  • Lataamisesta kertyy Plussa-pisteitä. 
  • Lataamisen voi maksaa yleisimmillä luottokorteilla (Visa, Mastercard) ja kortista riippuen credit-taidebit-ominaisuudella.  

Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös