K-Market Vammala saa uudet tilat naapurista

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 9.10.2019 K-Market Vammalalle remontoidaan uudet ja uljaat tilat samassa kiinteistössä olevasta entisen kirppiksen tiloista. Uuden kaupan avajaiset ovat joulukuun alussa. K-kauppiaana toimii Jari Hotanen

Kaikki uutta valikoimia myöten

Kauppias Jari Hotanen kertoo hyvillään, että uusiin tiloihin saadaan myös koko kalustus uusittua. ”Kylmäkoneet ja kaupan tekniikka tulee olemaan ympäristöystävällistä ja energiatehokasta”.  Nykyisestä kaupasta säilytetään vain leipäkaluste, uuni ja pulloautomaatti. Neliöt pysyvät suurin piirtein samana kuin entisessä tilassa mutta ne ovat nyt tehokkaammin käytettynä. ”Valikoimat menevät täysin uusiksi ja myös tuotelukumäärä kasvaa, meiltä on helppo ja nopea hankkia tarpeet sekä arkeen että juhlaan”, lupaa kauppias-Jari.

”Lähtökohtana on, että uudessa kaupassakin sama linja säilyy kuin nyt, eli olemme helppo, nopea ja palveleva”, Jari kertoo.

K-Market Vammala palvelee pitkillä aukioloajoilla ja on joka päivä avoinna klo 23 saakka. Kaupasta saa monipuoliset palvelut kuten Veikkauksen On Line-pelit, Postin pakettiautomaatti ja Schenkerin sekä Matkahuollon pakettipalvelut.

Lisätietoja: K-kauppias Jari Hotanen, puh. 050 563 01133

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun kyläkauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa kaikki hyvä on lähellä, asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös