K-Market Tervolan Nina jakaa hymyillen hyviä kokemuksia asiakkaille

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 9.12.2019 Marraskuun Sykähdys-palkittu on K-Market Tervolassa työskentelevä 26-vuotias Nina Riikonen. Ystävälliseksi ja säteileväksi kuvatun voittajan mielestä kaikki ansaitsevat hyvää asiakaspalvelua.  

"Olen erittäin otettu tästä palkinnosta sekä kiitollinen asiakkaille ja työkavereille. Tuntuu todella hyvältä saada hyvää palautetta työskentelystään”, Nina iloitsee.

Nina on työskennellyt K-Market Tervolassa yli viisi vuotta ja opiskellut työn ohessa liiketalouden perustutkinnon.  Aiemmin hän oli jo kouluttautunut matkailuvirkailijaksi.  K-Market Tervolassa Ninan tapaa useimmiten kassalta.

Aitous, luonnollisuus ja asiakkaista välittäminen ovat Ninan omasta mielestä asioita, jotka tekevät hänestä hyvän asiakaspalvelijan.  

Kaikki ansaitsevat hyvää asiakaspalvelua

"Mielestäni kaikki ansaitsevat hyvää asiakaspalvelua. Tärkeää työssäni on tuottaa asiakkaalle hyvä ja positiivinen kokemus kaupassa käynnistä. Haluaisin, että asiakkaan on mukava palata uudestaan asioimaan meidän kauppaan. Tykkään työstäni, koska saan olla tekemisissä ihmisten kanssa. Ajattelen, että ehkä piristän jonkun asiakkaan päivää olemalla iloisena ja hymyileväisenä kassalla".

Myös asiakkaat ovat huomanneet Ninan iloisuuden.

"Kiitos kassan Ninalle, joka on aina ystävällinen, iloinen ja säteilevä", sanotaan eräässä asiakaspalautteessa.

Ninan mielestä töihin on mukava mennä useinkin juuri asiakkaiden takia. Hankalista asiakkaista hän kertoo selviävänsä rauhallisuudella ja halulla selvittää asiat.

Sykähdys-voittajan työpäiviin tuovat innostusta asiakkaiden lisäksi hyvät työkaverit ja työilmapiiri.

"Olen kiitollinen työnantajilleni, siitä että olen päässyt näin mukavaan työpaikkaan", Nina sanoo.

K-Market Tervolan kauppiaat Pia ja Jukka Palokangas sanovat, että Ninalla ei ole huonoja päiviä ollenkaan. "Parasta Ninassa on se, että hän on täysin oma itsensä eikä esitä mitään roolia. Hän on aina ystävällinen, auttavainen ja tekee hommat loppuun asti".

Ninan periaatteena onkin tehdä työt kunnolla.

"Minulla ei periaatteessa ole mottoa, mutta olen aina ajatellut, että työt tehdään työnä ja vapaa-aika pidetään vapaa-aikana. Silloin kun tehdään töitä, ne tehdään kunnolla ja positiivisella asenteella", tuore Sykähdys-voittaja sanoo.

Vapaa-aikanaan Nina mielellään lenkkeilee koiran kanssa, lukee ja tapaa ystäviään. 

Sykähdys-palkinto luovutetaan kuukausittain K-ruokakaupan tai Neste K -aseman työntekijälle, jonka toiminta on aikaansaanut sykähdyttävää asiakaspalautetta.

Lisätietoja:
K-Market Tervola, kauppias Jukka Palokangas, puh. 0400 494 778
K-ryhmä päivittäistavarakauppa, projektipäällikkö Nina Elo-Hakala, puh. 040 547 9440


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös