K-Citymarket Jyväskylä Seppälä uudistui

Uudistustyöt K-Citymarket Jyväskylä Seppälässä ovat valmistuneet. Kaupan valikoimat ovat kasvaneet reilusti ja mukaan on tullut vaativampaankin makuun sopivia uutuuksia, kuten sushit, pienpanimo-oluita ja Deli Verde -salaatti-shop. Myös kaupan ekologisuuteen ja energiatehokkuuteen on uudistuksen yhteydessä panostettu paljon.

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 10.4.2019

– Olemme viimeiset pari vuotta olleet korvat höröllään kuunnellen asiakkaiden palautteita, sekä silmät sirrillään tutkiskellen maailman menoa. Näistä aineksista olemme rakentaneet kokonaisuuden, jonka tavoitteena on hurmata keskisuomalaisen, hyvän ruoan ystävän sydän. Pidimme ennen uudistustöiden alkua ”Parempaa Seppälää -vaalit”, joista saimme paljon hyviä kehitysehdotuksia, kauppias Vesa Nurminen kertoo.

– Uudistuksessa kaikki sisäpinnat, kalusteet ja valaistukset on uusittu, minkä lisäksi olemme parantaneet valikoimia ja täydentäneet niitä uusilla tuotteilla. Järjestystä on vaihdettu selkeämmäksi. Olemme uudistaneet kaupassa oikeastaan kaiken lattiasta kattoon ja kassa-alueelta takahuoneisiin asti, hän lisää.

Energiatehokkaat, ympäristöystävälliset ratkaisut

Ekologiset ratkaisut ovat ohjanneet K-Citymarket Seppälän uudistusta. Kylmäkalusteet esimerkiksi maitokaapissa vaihdettiin ovellisiksi, valaistus toteutettiin ledeillä ja talotekniikassa sekä kylmälaitehankinnoissa painotettiin vahvasti ympäristöystävällisyyttä. Uudet kylmälaitteet toimivat huippumodernisti nyt hiilidioksidilla, millä päästään huomattavasti pienempiin kasvihuonepäästöihin kuin vanhoilla laitteilla.

Kaupan valikoima iskee suoraan herkkusuiden sydämiin

Uudistuksen myötä K-Citymarket Jyväskylä Seppälän valikoimat laajenivat radikaalisti. Valikoimassa panostetaan erityisesti asiakkaille tärkeisiin ja kasvaviin tuoteryhmiin. Myös paikalliset tuotteet ovat uudistuneessa kaupassa keskeisessä asemassa sekä valikoimien että esillepanojen ja löydettävyyden näkökulmasta.

Tämän lisäksi jyväskyläläisten makuhermoja hellitään kaupan keskelle rakennetussa sushi-keitaassa. Siellä aidot sushit valmistetaan käsityönä parhaista raaka-aineista. Panimo-osastolle on rakennettu valtavien valikoimien olut-keidas, josta löytyy yli 700 tuotteen valikoima. Osastolla voi tutustua oluisiin myös kosketusnäytön avulla. Näytöltä löytyy valikoimista löytyvien oluiden tietoja ja arvosteluja, sekä esimerkiksi uutuusinfoa.

– Hedelmä ja vihannesosastolle toimme asiakkaiden toiveiden perusteella torimaista tunnelmaa. Avasimme mm. uudenlaisen Deli Verde -salaattishopin, jossa salaattimestarimme huolehtii asiakkaiden tarpeista. Panostimme muutenkin vahvasti tuoretuotteiden esillepanoon ja valikoimaan. Tuoreen kalan, lihan, ilmakuivattujen kinkkujen ja salamien valikoimiin on lisätty vaativimmankin herkkusuun kaipaamia tuotteita, Nurminen kuvailee.

– Olemme myös halunneet panostaa erilaisilla ratkaisuilla mukavaan asiointikokemukseen. Ostosreissun lomassa voi hengähtää Venetsian maisemissa, Beer & Wine -cornerissa voi mukavasti sohvalla istuskellen lukea olut- ja viinitietoutta ja viihtyisässä kahvilassamme on mukava katsella kaupan vilinää kahvikupposen äärellä. Pyrimme kaikin tavoin olemaan asiakkaan ajan arvoinen kauppa, Nurminen toteaa, viitaten K-Citymarketin uuteen asiakaslupaukseen.

Kenkiä ja kauneutta

Uudistunut K-Citymarket Jyväskylä Seppälä tarjoaa jatkossa hyvät mahdollisuudet myös pukeutumisen, kauneuden ja kodin ostoksille. Esimerkiksi kenkävalikoimiin on tuotu useampia uusia merkkikenkiä, kuten Collection by Clarks, Menbur ja Madden Girl. Lisäksi kenkäosaston ilmettä on avarrettu. Tavoitteena on tarjota samasta paikasta jalkineet koko perheelle. Kauneustuotteiden osalta kaupassa on panostettu erityisesti tuotteiden inspiroivuuteen, löydettävyyteen ja ostamisen helppouteen.

Kehitystyö jatkuu

Kehitystyö jatkuu edelleen uudistuksen valmistumisen jälkeenkin.

– Kuuntelemme herkällä korvalla asiakkaidemme kommentteja ja hienosäädämme kylän komeinta ruokakauppaa entistä komeammaksi, Nurminen sanoo.

Uudistuksen valmistumista juhlistetaan 11.4.2019. Silloin on luvassa muun muassa tarjouksia, esiintyjiä, mestareita ja monenmoisia yllätyksiä.

Lisätietoja:

Kauppias Vesa Nurminen, p. 040 512 1011, vesa.nurminen@citymarket.fi

K-ryhmän viestintä, p. 050 596 7977, viestinta@kesko.fi (klo 8-16)

K-Citymarket on suomalainen moderni hypermarket, joka tarjoaa asiakkailleen monipuoliset valikoimat elintarvikkeita ja käyttötavaraa. K-Citymarket tunnetaan inspiroivista valikoimistaan ja palveluistaan, erinomaisesta ruokaosaamisesta sekä vaivattomasta asiointikokemuksesta. Jokaisessa K-Citymarketissa toimii kauppiasyrittäjä. Suomessa on tällä hetkellä 81 K-Citymarketia. www.k-citymarket.fi

K-Citymarket – Aikasi arvoinen kauppa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös