K-Citymarket Hämeensaaren kauppiaaksi Eemeli Aaltonen

Eemeli Aaltonen aloittaa K-Citymarket Hämeensaaren kauppiaana 1.8.2019.

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 10.5.2019

Aaltonen suuntaa K-Citymarket Hämeensaaren kauppiaaksi iloisin mielin: ”Tuntuu hienolta saada aloittaa kauppiaana K-Citymarket Hämeensaaressa. Edellinen kauppias Antti-Jussi Kivi on pitänyt kaupasta hyvää huolta.”

K-Citymarket Hämeensaaren nykyinen kauppias Antti-Jussi Kivi siirtyy K-Citymarket Vihti Nummelan kauppiaaksi. ”Haluan kiittää asiakkaita, henkilökuntaa ja yhteistyökumppaneita yhteisistä vuosista. Lisäksi toivotan Eemelille onnea K-Citymarket Hämeensaaren uutena kauppiaana”, Kivi sanoo. 

”Aion korostaa Hämeensaaren K-Citymarketissa valikoimaa, laatua ja palvelua. Haluan tarjota asiakkaille elämyksiä joka ostoskäynnillä. Hyvä asiakaspalvelu, valikoiman laajuus ja hieman erikoisemmatkin tuotteet ovat asioita, joihin haluan Hämeensaaressa panostaa”, Aaltonen sanoo.

K-Citymarket Hämeensaari on Aaltosen mukaan hyvin hoidettu kauppa, joten alkuun kauppias aikoo keskittyä asiakkaisiin ja henkilökuntaan tutustumiseen: ”Asiakas päättää, mihin suuntaan lähdemme yhdessä kauppaa kehittämään”, Aaltonen pohtii. K-Citymarket Hämeensaaren henkilökunta siirtyy Eemeli Aaltosen palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

”Toivon, että asiakkaat tulevat rohkeasti kertomaan, kuinka voimme entisestään kehittää kauppaa ja sen valikoimia. Kaikki kehitysideat ovat tervetulleita”, Aaltonen toteaa.

Aaltonen kertoo, että keskustan palvelujen läheisyys luo kaupalle monia mahdollisuuksia. ”Visionani on kätevä ja nopea hypermarket, jossa on vaivatonta asioida”, Aaltonen kuvailee.

Lisätietoja:

Eemeli Aaltonen, p. 0400 443 787

K-ryhmän viestintä, p. 050 596 7977, viestinta@kesko.fi (klo 8-16)

Suomessa on tällä hetkellä noin 1200 K-kauppiasta, joista ruokakauppiaina toimii noin 900 yrittäjää. K-kauppiasyrittäjä tuo hyvän palvelun, osaamisen ja paikallistuntemuksen kautta lisävoimaa ketjutoimintaan. K-kauppiaat vastaavat kauppansa asiakastyytyväisyydestä, henkilökunnasta ja liiketoiminnan tuloksellisuudesta.

K-Citymarket on suomalainen moderni hypermarket, joka tarjoaa asiakkailleen monipuoliset valikoimat elintarvikkeita ja käyttötavaraa. K-Citymarket tunnetaan inspiroivista valikoimistaan ja palveluistaan, erinomaisesta ruokaosaamisesta sekä vaivattomasta asiointikokemuksesta. Jokaisessa K-Citymarketissa toimii kauppiasyrittäjä. Suomessa on tällä hetkellä 81 K-Citymarketia. www.k-citymarket.fi

K-Citymarket – Aikasi arvoinen kauppa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös