Jyväskylään kolmas sija Vuoden K-Rauta -kilpailussa – K-Rauta Seppälä palkittiin

K-Rauta-ketjussa palkitaan vuosittain parhaiten menestyneitä kauppoja. Vuoden 2019 K-Rauta -kilpailussa kolmanneksi nousi K-Rauta Seppälä Jyväskylästä. Menestyksensä salaisuudeksi kauppias Ari Kallioinen nostaa asiakkaat, joiden tyytyväisyyttä ammattitaitoinen henkilökunta on rakentamassa.

Palkitun K-Rauta Seppälän kauppias Ari Kallioinen otti tunnustuksen vastaan mieluisana yllätyksenä tehdystä työstä. ”On hienoa, että tekemisemme on huomattu. Sijoitus saavutettiin pitkälti korkealla asiakastyytyväisyydellä, joka on motivoituneen ja osaavan henkilökunnan ansiota”, Kallioinen sanoo.

Jyväskylän Ahjokadulla sijaitseva K-Rauta Seppälä palvelee niin kuluttajia kuin yritysasiakkaita. Työntekijöitä kaupassa on noin 20. K-Rauta Seppälä on panostanut rakentamisen ja remontoinnin lisäksi erityisesti sisustamiseen. Kaupassa on oma sisustussuunnittelija, ja Ahjokadulla pääsee tutustumaan sisustamisen nykytrendeihin ja tuotteisiin.

Kallioisella on noin kymmenen vuoden ura rautakaupassa. Ennen K-Rauta Seppälää kauppias luotsasi Laukaan Rautia-myymälää, joka yhdistyi myöhemmin K-Rauta-ketjuun. Tuolloinkin kauppias henkilökuntineen pääsi palkintosijoille: Laukaan Rautia palkittiin vuonna 2011 vuoden ketjukauppana.

Palkittu K-Rauta Seppälä aikoo jatkossakin kehittää palveluitaan ja tuotevalikoimaansa. ”Asiakkaiden palvelu mahdollisimman hyvin on tärkein tehtävämme jatkossakin. Kuulemme mielellämme, millaisia toiveita asiakkailla on kaupan valikoiman osalta ja miten voisimme palvella heitä yhä paremmin”, Ari Kallioinen sanoo.

Vuoden 2019 K-Rauta -tunnustukset julkistettiin 1. marraskuuta Helsingissä. Vuoden K-Raudan valintaperusteina olivat asiakastyytyväisyys, tuotevalikoiman kehittäminen ja myynnin mittarit.  

Lisätietoja: K-kauppias Ari Kallioinen, 040 353 3331, ari.kallioinen@k-rauta.fi


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös