Juha Määttä kauppiaaksi K-Supermarket Soukkaan Espooseen

Uusi kauppias aloittaa 1.6.2019.

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 29.4.2019

K-Supermarket Soukka on Juha Määtän ensimmäinen kauppapaikka. Kokemusta yrittäjyydestä kuitenkin löytyy, sillä hän on ollut yrittäjänä IT-alalla jo ennen kauppiasuraa, lisäksi Määtällä on kaupallisen alan koulutus.

”On hienoa päästä aloittamaan kauppiaana K-Supermarket Soukassa, joka on perinteinen ja aito lähiökauppa, jolla on pitkät perinteet ja historia. Haluan kehittää kauppaa näistä hyvistä lähtökohdista alueen parhaaksi ruokakaupaksi, josta saa myös kattavasti lisäpalveluita”, kertoo Juha.

Tuleva kauppias on kiinnostunut myös yhteisön kehittämisestä ja haluaa rakentaa kaupan valikoiman asiakkaita palvelevaksi.

”Kaikki asiakaspalaute on tervetullutta, jotta jokainen lähialueen asukas löytää kaupasta itselleen tärkeät tuotteet”, kannustaa Juha. 

Juhalla on kaksi tytärtä ja mahdollinen vapaa-aika kuluu merellä, aktiivisesti veneilyä harrastaen.

Lisätietoja:

K-kauppias Juha Määttä, puh. 040 551 2132

Suomessa on tällä hetkellä noin 1200 K-kauppiasta, joista ruokakauppiaina toimii noin 900 yrittäjää. K-kauppiasyrittäjä tuo hyvän palvelun, osaamisen ja paikallistuntemuksen kautta lisävoimaa ketjutoimintaan. K-kauppiaat vastaavat kauppansa asiakastyytyväisyydestä, henkilökunnasta ja liiketoiminnan tuloksellisuudesta.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös