Herttoniemen Laivalahdenkaarelle rakennetaan uusi K-Market Pikku-Hertta

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 5.8.2019 Herttoniemen Laivalahdenkaarelle on nousemassa uusi K-Market, joka avautuu loppuvuodesta. Kaupan nimeksi tulee K-Market Pikku-Hertta. Kauppiaana Pikku-Hertassa toimii K-Supermarket Hertan kauppiasyrittäjä Markus Ranne.

Henkilökunnan rekrytointi aloitetaan elokuussa

  • Nimensä mukaisesti Pikku-Hertta tulee olemaan K-Supermarket Hertan pikkusisko. Nykyaikainen palveleva lähikauppa, johon tuomme Hertasta päivittäin juusto-, liha- ja kalamestareiden tuotteita. Lisäksi Hertan jauholeipomon leipiä tullaan myymään myös Pikku-Hertassa, kauppias Markus Ranne kertoo.
  • Pikku-Hertan valikoimissa tulemme korostamaan lähi- ja luomuruokaa, lupaa Markus.

Henkilökunnan rekrytointi aloitetaan lomien jälkeen elokuussa.

  • K-Supermarket Hertasta tuttua henkilökuntaa tullaan jatkossa näkemään myös Pikku-Hertassa. Lisäksi rekrytoimme noin 12 uutta työntekijää.

Hyvän kokoinen Pikku-Hertta

  • Kauppa on 550-neliöinen eli oikeastaan aika iso K-Market, joten valikoimaan saadaan mahtumaan myös erikoistuotteita. Tien vieressä on n. 15 kpl 30 minuutin parkkipaikkaa varattuna kaupan asiakkaille.

Lisätietoja: K-kauppias Markus Ranne, puh. 050 535 5558

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun kyläkauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa kaikki hyvä on lähellä, asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi

Takaisin ylös