Elina Krogerus K-Market Kastellin kauppiasyrittäjäksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 14.5.2019 Elina Krogerus aloittaa kauppiasuransa sunnuntaina 19.5. Oulun K-Market Kastellissa.

Elina kasvoi kaupan työssä yrittäjänuralle

  • Joku kai voisi sanoa syntyneensä K-kauppiaaksi, mutta näin jälkeenpäin työhistoriaani katsoen, tunnen olevani kehittyvä uusi K-kauppias, Elina kertoo.

Elina on työskennellyt kaikkiaan viidessä eri K-Citymarketissa käyttötavaran osastopäällikkönä ja viimeisimmäksi tavaratalojohtajana.

  • Aikaisempi työurani on tuonut varmuutta siihen, mihin on ryhtymässä. On ilo ja kunnia päästä aloittamaan kauppiasura K-Market Kastellissa, joka on aito lähikauppa. Nykyiselle kauppiaalle Marko Määtälle toivotan menestystä uusissa haasteissa.

Hyvän kaupan tuntee siitä, että siellä on meneillään aina jotain uutta

  • Haluan kehittää ja päivittää kaupan valikoimaa. Pikkuhiljaa käyn koko kaupan valikoiman lävitse ja kuuntelen asiakkaan toiveita herkällä korvalla. Hyvän kaupan tuntee siitä, että aina on meneillään jotain uutta ja tätä yhdessä henkilökunnan kanssa saamme toteuttaa asiakkaan hyödyksi, suunnittelee Elina. 
  • Ihaninta on välitön kädenjälki, asiakkaan tyytyväisyys, sekä henkilökunnan iloisuus.

Lisätietoja: K-kauppias Elina Krogerus, puh. 0400 924 509

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun kyläkauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa kaikki hyvä on lähellä, asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös