Antony järjestää vau-elämyksiä K-Supermarket Ratinassa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 4.9.2019 Antony de la Cruz K-Supermarket Ratinasta Tampereelta palkittiin elokuussa K-ryhmän Sykähdys-palkinnolla. Iloinen ja kohtelias asiakaspalvelija on kerännyt paljon kiitosta ja positiivista asiakaspalautetta työstään. Palautteissa mainitaan jopa hänen aiheuttamansa Vau-kokemus!

K-Supermarket Ratinassa hyväntuulisen Antonyn tapaa useimmiten kassalla, mutta hän osallistuu myös muihin kaupan töihin. Sykähdys-palkinnosta Antony on todella ilahtunut.  

"Palkinnon saaminen tuntuu hienolta! On mahtavaa saada tunnustusta hyvin tehdystä työstä."

Antony on saanut erittäin paljon positiivista palautetta asiakkailta sekä Hymy-asiakaspalautejärjestelmään että sosiaaliseen mediaan. Palautteissa kiitellään hänen ystävällisyyttään ja kohteliaisuuttaan asiakkaita kohtaan.

"Ratinan K-Supermarketissa työskentelee tumma, lyhyttukkainen, parrakas mies, joka on aina ihan älyttömän iloisella päällä, auttaa itsepalvelukassalla ja on kaikin tavoin täydellinen asiakaspalvelija", kerrotaan eräässä palautteessa.

Toinen asiakas puolestaan kirjoittaa, että "Kyseinen henkilö oikeasti sai minut kokemaan Vau-kokemuksen!"

Myös K-Supermarket Ratinan kauppias Marko Laaksonen kiittelee Antonya.

"Uskon, että saamamme yleispalaute hyvästä asiakaspalvelusta pitää myös sisällään Antonyn ansiosta saatua palautetta. Hän näyttää kaikille esimerkkiä, kuinka asiakastyytyväisyyttä saadaan nostettua asiakaspalvelun avulla."

Antonyn salaiset asiakaspalveluaseet ovat aito hymy ja iloinen asenne

Aito hymy ja iloinen asenne ovatkin Antonyn salaiset aseet asiakaspalvelussa myös hänen omasta mielestään. Positiivisella asenteella selviää myös hieman hankalimmista päivistä.

"Olen luontaisesti iloinen, mikä liittyy varmasti myös kulttuuriini", Sykähdys-voittaja sanoo.

Vapaa-aikanaan Antony käy kuntosalilla ja kalastamassa sekä viettää aikaa perheensä kanssa.

Sykähdys-palkinto luovutetaan K-ruokakaupan tai Neste K -aseman työntekijälle, jonka toiminta on aikaansaanut sykähdyttävää asiakaspalautetta.

Lisätietoja:
K-kauppias Marko Laaksonen, puh. 050 385 7570
K-ryhmä päivittäistavarakauppa, projektipäällikkö Nina Elo-Hakala, puh. 040 547 9440


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös