Petri Käyhkö on valittu vuoden turvallisuusjohtajaksi

Aalto University Professional Development (Aalto PRO) ja Finnsecurity ry. ovat valinneet K-ryhmän Head of Corporate Security Petri Käyhkön vuoden turvallisuusjohtajaksi. Palkinto annetaan turvallisuusalan ansioituneelle sekä alan osaamista edistävälle johtajalle.

Palkintoraati oli vaikuttunut hänen näkemyksestään turvallisuuden edistämisestä palvelutehtävänä ja organisaation luottamuksen rakentajana. Tämä näkyy ansiokkaasti hänen tavassaan toimia sekä omassa roolissaan että yhteistyössä turvallisuustiiminsä kanssa liiketoiminnan mahdollistajana. Petri on myös toiminut aktiivisesti sekä myönteisellä ja rakentavalla tavalla turvallisuusalan verkostoissa ja on tällä hetkellä ASIS Finland ry:n puheenjohtaja. K-ryhmän palveluksessa Petri on työskennellyt pitkään ja nykyisessä tehtävässään vuodesta 2016.

Valintakriteereissä painotetaan toimimista vaativassa johtamistehtävässä sekä turvallisuuden hahmottamista laaja-alaisesti ja strategisesti. Lisäksi edellytetään aktiivisuutta turvallisuustoiminnassa ja sen strategisessa vahvistamisessa omassa organisaatiossa ja/tai alalla sekä panostamista turvallisuusalan osaamisen kehittymiseen Suomessa.  

”Turvallisuutta tehdään yhdessä ja kaikkien panos on tärkeä. Arvostan ihmisten kanssa yhdessä tekemistä, kohti yhteisiä tavoitteita. Näen työni ratkaisujen hakemisena, asiantuntijuuden kautta asioita eteenpäin vieden. Arvostan suuresti tätä huomionosoitusta”, palkinnosta yllättynyt Petri kertoo.

Takaisin ylös