K-Market Lapinniemi avautuu Tampereella kuukausien remontin jälkeen

K-Market Lapinniemi avautuu jälleen 11.12.2018. Kauppa oli remontin takia kiinni lähes kuusi kuukautta. Kaupan myyntipinta-alaa laajennettiin 60 neliömetriä ja samalla parannettiin kaupan energiatehokkuutta.

– Kaupan kaikki kylmälaitteet uusittiin, kuten myös laitteissa käytettävä kylmätekniikka. Lisäksi osaan kylmäkaapeista asennettiin ovet, kertoo K-Market Lapinniemen kauppias Tommi Nordling.

– Asiakkaille uusia palvelukokonaisuuksia tulee useita, kuten mm. pankkiautomaatti, salaattibaari sekä lounasbaari, kertoo Nordling.

K-Market Lapinniemi työllistää noin 14 henkilöä. Kauppias Tommi Nordling toimii kauppiaana myös K-Market Armonkalliossa.

K-Market Lapinniemi toimii osoitteessa Käpytie 4, Tampere.

Lisätietoja:
K-kauppias Tommi Nordling, p. 050 521 9416

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun kyläkauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa kaikki hyvä on lähellä, asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi

Takaisin ylös