Trendejä ja ratkaisuja Kespron messuilta

Kespron vuosittaiselta messukiertueelta löytyvät esimerkiksi parhaat wurstit Oktoberfesteille. Lisäksi esittelyssä kaikki syksyn ja ensi vuoden tärkeimmät ravintola- ja hotellialan uutuudet.

Syksyn ruokaisimmasta HoReCa-messutapahtumasta vastaa Kespro. Kuukauden aikana pohjoisesta etelään kulkeva messukiertue tarjoaa jälleen laajan kattauksen markkinoiden parhaita tuotteita ja innovatiivisia liiketoimintaideoita ravintolabisnekseen. Takana onvat jo messupaikkakunnat Rovaniemi, Oulu, Lahti, Tampere ja Turku.

Vielä ehdit Kespron messuille Kuopiossa ja Helsingissä!

14.9. Kuopio, Kuopio-halli, Opistotie 4
21.9. Helsinki, Helsingin Messukeskus, Messuaukio 1

Messut ovat avoinna klo 13.00-18.00.

Messuilla on alkavaan syksyn ja talven juhlakauteen maistuvimmat herkut ja yhdistelmät; Oktoberfesteihin saksalaiset wurstit lisukkeineen sekä isänpäivään, halloweeniin ja joulusesonkiin sopivat vinkit ja tarjoilut. Näyttävästä mustasta burgersämpylästä rakentuu vaikka halloween-juhliin sopivaa purtavaa.

Esillä on laajalti tuotteita niin perinteisten makujen kuin uusien trendituotteiden ystävillekin. Ajankohtaisia ja terveellisiä vegaanituotteita on monipuolisesti maisteltavana. Legendaksi puolestaan voi nimetä laadukkaan höyrymakkaran, jolla yrittäjä saa helposti lisämyyntiä. Höyrymakkaran makuun pääsee Kespron messuosastolla.

HoReCa-alan ammattilaisille tarkoitetuilla Kespron messuilla on esillä myös muun muassa omavalvontaa helpottavat tuotteet ja järjestelmät, uutuusviinit ja muut alkoholijuomat kuten trendikkäät pienpanimo-oluet ja Antto Melasniemen tislaama TenuGin.

Kaikkiaan kiertueella on mukana yli 200 näytteilleasettajaa pientuottajista isoihin valmistajiin. He tuovat näytille uusimmat tuotteensa, maistiaiset, erikoisherkut ja messutarjoukset seitsemällä paikkakunnalla kiertävään suosittuun ammattimessutapahtumaan.

Kespro on Suomen HoReCa-alan johtava tukkukauppa, joka toimii asiakasyritystensä tukkukauppana ja kumppanina Suomessa. Kespro tuottaa toimitus- ja noutopalveluja HoReCa- ja jälleenmyyntiasiakkaille.

Takaisin ylös