Pirkan ja Suomen Koripalloliiton yhteistyö jatkuu

Yhteistyön myötä Pirkka sponsoroi myös tänä vuonna Koripalloliittoa ja edistää nuorten liikkumista. Pirkka Street Basket -kiertue jatkuu toukokuussa. K-ruokakaupat ja Pirkka ovat yhdessä Koripalloliiton kanssa liikuttaneet yhteistyövuosien aikana jo yli 25 000 lasta.

Yhteistyö näkyy tänä vuonna Pirkan maitopurkkien kyljissä, uusissa Pirkka-tuotteissa sekä K-ryhmän medioissa sekä tietenkin Pirkka Street Basket -tapahtumissa ympäri Suomea.

– Me haluamme että ruoan markkinoinnissa painotetaan muitakin arvoja kuin vain hintaa. Siksi Koripalloliiton kanssa tehtävä yhteistyö sopii hyvin Pirkan brändiin, jolla haluamme edistää vastuullisia toimintatapoja ja lasten ja nuorten liikkumista ja hyvinvointia, kertoo Keskon tavarakaupan johtaja Ari Akseli.

– Pirkka-yhteistyö on merkittävästi nostanut koripallon tunnettavuutta ja arvostusta Suomessa, joka on lajille ensiarvoisen tärkeää. Yhteistyön ansioiksi voidaan todeta viime vuonna tehdyn ennätyksen uusissa pelaajalisensseissä. Tänä vuonna tehtäneen vielä uusi ennätys, sanoo Koripalloliiton myynti- ja markkinointijohtaja Timo Vertio.

Pirkka Street Basket -koristapahtumat edelleen näkyvin osa yhteistyötä

Miesten koripallon EM-kisojen yksi lohko pelataan Helsingissä 31.8.–6.9.2017. Tapahtuma tuo tänä vuonna lajille entistäkin enemmän näkyvyyttä. Koripallon EM-karsinnat ovat ensimmäiset Suomessa 50-vuoteen.

Koripallon ympärillä tapahtuu todella paljon, joten myös Pirkan ja Koripalloliiton yhteistyötä viritetään vieläkin tiiviimmäksi. Tekemisen pohjana toimii edelleen liikkuminen sekä hyvä ja terveellinen eväs.

– On ollut hienoa seurata, miten K-ruokakauppiaat ovat eri puolilla Suomea lähteneet toteuttamaan täysin sydämin Pirkka Street Basket -tapahtumia, sponsoroineet pienille liikkujille Pirkka-eväät, järjestäneet kaupoissaan koripalloteemaan sopivia tapahtumia ja laittanet oman persoonansa peliin markkinoinnissa, toteaa Akseli.

K-ruokakaupat ja Pirkka ovat yhdessä Koripalloliiton kanssa liikuttaneet yhteistyövuosien aikana jo yli 25 000 lasta. Vuonna 2017 järjestetään 26 Pirkka Street Basket -katukoristapahtumaa. Tänä vuonna tapahtumien arvioidaan liikuttavan noin 10 000 lasta, joka on enemmän kuin aiempina vuosina.

Yhteistyö laajenee Pirkka-tuotteisiin

Pikkusudet ja Koripalloliitto näkyvät Pirkka maitopurkkien kyljessä, joka vie liikkumisen ilon viestiä suoraan suomalaisten ruokapöytään. Pirkka maitopurkki on merkittävä viestintäkanava Suomessa, sillä Pirkka maitoa myydään viikossa jo kaksi miljoonaa litraa.

Lisäksi toukokuussa Pirkan valikoimiin tulee myyntiin Pirkka Pikkusudet kaurasämpylä, joka on terveellinen sämpylävaihtoehto niin nuorille kuin vanhoille palloilijoille.

– Suomi 100 -teeman mukaisesti olemme saaneet Suomen parhaimpia kumppaneita juhlimaan kanssamme juhlavuotta, joista Koripalloliitto on yksi merkittävimmistä. On ilo jatkaa yhteistyötä koripallon merkeissä myös Suomen juhlavuonna, sanoo Akseli.

– Vahvojen yhteistyökumppaneiden ansiosta tänä vuonna Koripalloliitto pystyy tarjoamaan jokaiselle halukkaalle nuorelle kympin lisenssimaksulla ohjattua koripalloa koko vuodelle. Tähän hintaan nuori saa lisäksi oman Pirkka Pikkusudet -koripallon ja pelaajavakuutuksen, kertoo Vertio.

Toukokuun Pirkka Street Basket -kiertueaikataulu:
Ke 3.5. Klaukkala, K-Citymarket Klaukkala
To 4.5. Helsinki, K-supermarket Arabia
Pe 5.5. Espoo, K-supermarket Seilori
Ma 8.5. Forssa, K-supermarket Forssa
Ti 9.5. Turku, K-Citymarket Kupittaa
Ke 10.5. Kaarina, K-supermarket Katariina
To 11.5. Salo, K-Citymarket Salo
Pe 12.5. Pori, K-Citymarket Pori Puuvilla
Ma 15.5. Loimaa, K-Citymarket Loimaa
Ti 16.5. Karkkila, K-supermarket Karkkila
Ke 17.5. Nokia, K-supermarket Löytis
To 18.5. Lappeenranta, K-supermarket Rakuuna
Pe 19.5. Orimattila, K-Supermarket Orimattila
Ma 22.5. Jyväskylä, K-supermarket Länsiväylä
Ti 23.5. Tampere, K-Citymarket Linnainmaa
Ke 24.5. Kouvola, K-Citymarket Kouvola
Ma 29.5. Vaasa, K-Citymarket Kivihaka
Ti 30.5. Oulu, K-Citymarket Kaakkuri
Ke 1.6. Rovaniemi, K-Citymarket Rovaniemi

Lue lisää: K-ruoka.fi/pikkusudet

Takaisin ylös