Lahden uusittu Neste K Kivistönmäki avautuu tänään – samalla avautuu Lahden toinen Burger King -ravintola

Uudistusremontin vuoksi suljettuna ollut Neste K Kivistönmäki avataan uudelleen tänään klo 11.00 osoitteessa Lahdenkatu 57, Lahti. Samalla avautuu Lahden toinen Burger King -ravintola. Merkittävänä uudistuksena liikenneaseman autonpesupalvelut itsepesuhallia myöten modernisoitiin ja asemalle avautui pesukatu. Asemalle avautuu myös Burger King -ravintolan 24/7 autokaista.

– Kivistönmäki remontoitiin sisäpinnoiltaan, keittiöltään ja kalusteiltaan aivan uusiksi ja noudattaa nyt uutta Neste K -konseptin mukaista modernia sisustusta. Asemani Järvenpäässä on jo uudistettu ja uskon kahden aseman synergiahyötyjen näkyvän lopulta myös asiakkaille, kertoo Neste K Kivistönmäen K-kauppias Jokke Väisänen.

Neste K Kivistönmäen autonpesupalvelut uudistuvat täysin. Itsepesuhallissa mm. painepesurit, ilmanvaihto ja valaistus uusittiin. Ilman kosteus saadaan paremmin poistettua tilasta ja itsepalvelupesussa on nyt entistäkin miellyttävämpää asioida.

– Kivistönmäessä uusittiin myös Quick Wash -pesukatu, jossa autot liikkuvat liukuhihnan päällä pesuvaiheesta toiseen. Pesukadulla voidaan pestä useita autoja kerralla, kertoo Väisänen.

Kivistönmäki työllistää 42 henkilöä ja saa 24/7 autokaistan

Uusittu liikenneasema työllistää 42 henkilöä. Liikenneaseman henkilöstö työskentelee yhteisesti Burger King -ravintolan ja liikenneaseman muiden toimintojen parissa.

Liikenneaseman oma kahvila uudistettiin Koon kahvilaksi ja samalla aseman ruokatarjonta uudistui 2020-luvulle. Kahvilauudistuksen lisäksi myös henkilökunnan ruokaosaamista tullaan syventämään keittiömestari Pekka Terävän johdolla Food Camp Finlandin ravintolakoulutuksessa Helsingissä.

Burger King erottuu kilpailijoista hampurilaisten valmistamisessa: naudanlihapihvit grillataan avotulella ja burgerit valmistetaan asiakkaiden toiveiden mukaisesti tilauksesta. Lisäksi tuoreet raaka-aineet takaavat laadukkaan maun. Uudella liikenneasemalla on Burger King -ravintolan autokaista, joka palvelee asiakkaita 24/7.

Liikenneasema palvelee edelleen myös K-ruokakaupan palveluillaan, josta löytyy hyvä valikoima ruoanlaiton perusraaka-aineita ja myös paikallisia tuotteita.

Tavoitteena sadan Neste K -aseman verkosto – lisää yrittäjiä haetaan


Neste K -ketju on uudistunut nopeasti ja hakee nyt uusia Neste K -kauppiasyrittäjiä riveihinsä. Kaikki Nesteen ja K-ryhmän yli 70 yhteistä asemaa muutetaan ja uudistetaan Neste K -liikenneasemiksi vuoden 2017 loppuun mennessä. Tavoitteena on rakentaa kaikkiaan noin sadan Neste K -aseman verkosto. Investoinnin arvo on kokonaisuudessaan kymmeniä miljoonia euroja.

Asemilla asiakkaille tarjotaan monipuolista ja laadukasta ruokaa joko paikan päällä nautittavaksi tai mukaan otettavaksi. Suomen Neste K -liikenneasemat eivät ole toistensa kopioita, vaan kullakin asemalla on omat erityistarpeensa ja mahdollisuutensa sijainnista ja asiakaskunnasta riippuen.

Neste K -liikenneasemien uudistus on osa K-ryhmän lähimarkkinastrategiaa, jossa asiakkaille tarjotaan laadukkaita ja yksilöllisiä palveluita, nopeasti ja vaivattomasti.

Lisätietoja:
Neste K -kauppias Jokke Väisänen, p. 040 508 0230
Mikko Paukkonen, ketjujohtaja, Neste K -liikenneasemat, p. 050 567 9761
Mikko Mollberg, ketjujohtaja, Burger King, Restel Fast Food Oy, p. 040 485 4227

Neste K -liikenneasemat tarjoavat asiakkaille palvelua ”Paremman pysähdyksen taktiikan” mukaisesti. Tavoitteena on tarjota asiakkaille Suomen ylivertaisin liikenneasemakokemus sekä parasta ruokaa maanteillä liikkujille. Nesteen ja Keskon yli 70 yhteistä asemaa muutetaan ja uudistetaan Neste K -liikenneasemiksi vuoden 2017 loppuun mennessä.

K – jotta kaupassa olisi kiva käydä.


Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju. Ketjuun kuuluu yli 14 000 ravintolaa noin 100 maassa eri puolilla maailmaa. Suurin osa (n. 97 %) BURGER KING® -ravintoloista on itsenäisesti franchise-sopimuksilla toimivien yrittäjien pyörittämiä ravintoloita, joista monet ovat vuosikymmeniä toimineita perheyrityksiä. BURGER KING® -ravintolat palvelevat n. 11 miljoonaa asiakasta päivittäin. Lisätietoja Facebookista ja osoitteesta www.burgerking.fi

Takaisin ylös