Kolme K-ruokakauppaa vuoden hevikauppa 2017 -kilpailun finaalissa

Puutarha Sanomien Vuoden hevikauppa 2017 -kilpailu huipentuu pian. Tittelistä kilpailee kuusi ruokakauppaa, joiden joukossa on peräti kolme K-ruokakauppaa, kaksi K-Citymarketia ja yksi K-supermarket. Kilpailun voittajat julkistetaan 18. päivänä tammikuuta 2017 järjestettävässä HeVi-Gaalassa. Äänestämällä voit vaikuttaa.
K-supermarket Kasarmin kauppias Pasi Saarinen kertoo houkuttelevan hevi-osaston ylläpidon vaativan paljon työtä ja osaamista.

Suomen parhaat hedelmä- ja vihannesosastot valitaan jälleen Puutarha-Sanomien järjestämässä kilpailussa. Finaaliin on päässyt kolme kauppaa hypermarketsarjaan ja kolme kauppaa marketsarjaan. Suurten kauppojen finaaliin valittiin kaksi hypermarkettia Helsingistä ja yksi Oulusta. Marketsarjan finaaliin nostettiin kaksi kauppaa pääkaupungista ja yksi Itä-Suomesta. K-ruokakauppoja kilpailussa edustavat K-Citymarket Itäkeskus Helsingistä, K-Citymarket Kaakkuri Oulusta ja K-supermarket Kasarmi Helsingistä.

Voitosta kilpailevan K-supermarket Kasarmin kauppias Pasi Saarinen on finaalipaikasta tyytyväinen, mutta muistuttaa sen vaatineen kaupan työntekijöiltä paljon työtä:

– Osastomme on joka päivä timmissä kunnossa ja valikoimamme on normaalia huomattavasti suurempi. Osastoamme hoitaa kaksi alan parasta osaajaa ja hevi-osastomme visuaalinen ilme eroaa edukseen huomattavasti muista alueen ruokakaupoista. Kauppaan tullessa jokainen asiakas huomaa mikä on vahvuutemme ja kaupan kantava voima.

Saarisen mukaan asiakkaiden palaute hevi-osastosta on ollut pelkästään positiivista.

– Hevi-osastomme tekee vaikutuksen uusiin asiakkaisiin heidän tullessa ensi kertaa kauppaamme. Erityisesti yrttivalikoimamme laajuus yllättää monet. Lisäksi hevi-tuotteiden hyvän saatavuuden takia uskon kauppamme nauttivan suurta luottamusta asiakkaidemme keskuudessa, kertoo Saarinen.

Omaa ehdokastasi pääset äänestämään Puutarha-Sanomien sivuilta. Sivuilta löytyvät myös lyhyet esittelyvideot ehdokkaista:
http://puutarha-sanomat.fi/hevi-kilpailu-2016

Takaisin ylös