Kaartiset kahden K-Marketin kauppiaiksi Salossa: "Haluamme ylittää asiakkaan odotukset joka päivä"

Tarja (43) ja Sauli (50) Kaartisen K-kauppiasura alkaa syyskuun lopussa, kun kokeneet kaupan ammattilaiset aloittavat K-Market Pahkavuoren kauppiaina Salossa. Marraskuussa Kaartisille siirtyy myös K-Market Hämeenojankatu. "Kauppa on juuri se paikka, jossa haluamme työskennellä", tuore kauppiaspari toteaa.

"Lähdemme järjestelmällisesti kehittämään kauppojen valikoimia yhdessä henkilökuntamme ja asiakkaiden kanssa. Haluamme varmistaa, ettei asiakkaiden tarvitse lähteä kauemmas ostoksille, vaan kaikki tarvittava löytyy omasta lähikaupasta. Tarjoamme asiakkaille myös inspiraatiota: elämyksiä ja vinkkejä arkeen sekä reseptejä ja sesonkituotteita", K-kauppias Tarja Kaartinen kertoo.

Kaartisilla on takana mittava työura kaupan alalla. Sauli on toiminut lähes neljännesvuosisadan myymäläpäällikkönä, ja Tarja on kiertänyt 23 vuoden aikana monia kaupan alan työtehtäviä. Viimeiset 11 vuotta Tarja on toiminut K-Citymarketissa osastopäällikkönä.

"Nyt meille avautuu upea tilaisuus käyttää opittua ammattitaitoamme ja pitkää kokemustamme omien kauppojemme kehittämisessä. Odotamme innolla että pääsemme kehittämään kauppoja, oppimaan yhdessä lisää ja näkemään omien päätöstemme ja tekojemme tulokset. Haluamme ylittää asiakkaan odotukset joka päivä", Tarja sanoo.

Kaartiset työllistävät kaupoissaan noin 15 kaupan osaajaa. Kaupat on muutettu K-Marketeiksi Siwasta ja Valintatalosta, ja kaikki K-Marketeiksi muutetut entiset Siwat ja Valintatalot siirretään K-kauppiaiden hallintaan vuoden 2018 loppuun mennessä.

Vapaa-ajalla Kaartiset voi löytää metsälenkiltä tai ulkoilemasta – "kelistä riippumatta". Energiaa arjen haasteisiin tuovat arkiset asiat, yhdessäolo ja hyvä ruoka. Harrastuksiin kuuluvat myös lenkkeily, sienestys, puutarhatyöt ja lukeminen.

Tarjan ja Saulin K-Marketit Salossa:

  • 18.9.2017 alkaen: K-Market Pahkavuori (os. Rauhanlinnankaari 2)
  • 11/2017 alkaen: K-Market Hämeenojankatu (os. Hämeenojankatu 7)
Takaisin ylös