K-Market Suvilahden kauppiaat laajentavat: "On upeaa kun saa tehdä sitä työtä, mistä tykkää"

K-Market Suvilahden kauppiaat Timo Niemelä (37) ja Päivi Ekström (49) ottavat syksyn aikana vastaan myös K-Market Hietalahden ja K-Market Vanhan Vaasan. Kauppiaspari lähtee kehittämään Siwasta K-Marketeiksi muutettujen kauppojensa valikoimia asiakkaita kuunnellen.

"Otamme uudet kauppamme vastaan suurella mielenkiinnolla. Haluamme tarjota alueiden asukkaille kotoisat ja viihtyisät lähikaupat, joissa asiointi on helppoa. Lähdemme kehittämään kauppojemme valikoimia yhdessä asiakkaiden ja henkilökunnan kanssa", K-kauppias Timo Niemelä sanoo.

"K-Market Hietalahteen on myös suunnitteilla remontti, jotta kauppa saadaan nykyaikaiseksi ja asiakkaiden toiveita vastaavaksi", Timo valottaa.

Timo valmistui merkonomiksi vuonna 1998 ja aloitti kaupan työt K-Market Pirkassa, jossa kauppias Erkki Liukku koulutti hänet kauppiaaksi. Kauppiasuralla Timolle tulee ensi vuonna täyteen jo vuosikymmen, ja Suvilahdessa Timo on ollut kauppiaana maaliskuusta 2015.

"Kauppiaana jokainen päivä on erilainen ja monipuolinen. Tässä työssä saa olla päivittäin erilaisten ihmisten kanssa tekemisissä ja kehittää kauppaa asiakkaiden toiveiden mukaiseksi. On upeaa kun saa tehdä sitä työtä, mistä tykkää", Timo sanoo.

Timo ja Päivi työllistävät kaupoissaan jatkossa reilut 20 kaupan osaajaa. Kaikki K-Marketeiksi muutetut entiset Siwat ja Valintatalot siirretään K-kauppiaiden hallintaan vuoden 2018 loppuun mennessä.

Vapaa-aikaansa Timo ja Päivi viettävät kalastellen, mönkijäharrastuksen parissa tai kotona rennosti ottaen – "kuitenkin puhelinsoiton päässä kaupoilta". Timo ja Päivi rakentavat parhaillaan omaa kotia Vaasaan. Perheeseen kuuluvat myös Päivin lapset.

Timon ja Päivin K-Marketit Vaasassa:

  • K-Market Suvilahti (os. Teirinkatu 6)
  • 28.8.2017 alkaen: K-Market Hietalahti (os. Koulukatu 61)
  • 10/2017 alkaen: K-Market Vanha Vaasa (os. Kauppiaankatu 2–4)
Takaisin ylös