Oulun K-supermarket Välivainion kauppiaaksi Timo Rehu

Oulussa K-supermarket Välivainion kauppiaana aloittaa 1.6.2016 Timo Rehu (37). Timon nykyinen kauppapaikka on K-supermarket Hovihalli.

Nykyinen K-kauppias Jukka Marttila on ollut Välivainiolla kauppiaana 7,5 vuotta ja K-kauppiasuraa on kertynyt kaikkiaan 23 vuotta. ”Ensin vietän kesälomaa perheen kanssa ja panostan myös omasta kunnosta huolehtimiseen. Syksyllä katsotaan sitten uudet suunnitelmat”, kertoo Jukka tulevaisuuden suunnitelmistaan.

Timo on työskennellyt koko työuransa, pian 20 vuotta, K-ryhmässä. Työn ohessa hän on suorittanut kaupan koulutuksia ja K-kauppiasvalmennuksen. Uuteen kauppaansa K-supermarket Välivainioon Timolla on jo entuudestaan ”suhde”, hän toimi siellä myymäläpäällikkönä, kun se avattiin vuonna 2006. Timon ensimmäinen kauppa oli K-market Rajakylä Oulussa ja K-supermarket Hovihallissa hän on toiminut kauppiasyrittäjänä liki kahdeksan vuotta.

”Olen lähdössä äärimmäisen innokkaana takaisin Välivainiolle!”, Timo vakuuttaa. ”Kyseessä on isompi ja erittäin hyvin hoidettu kauppa, kiitokset Jukka Marttilalle. Kun saan sieltä vielä avukseni hyvän ja ammattitaitoisen henkilökunnan ei tätä intoa meinaa hillitä mikään!”, iloitsee Timo. Hän kertoo K-supermarket Välivainion olevan niin hyvässä kunnossa, että mitään isompia muutoksia ei ole tarvetta tehdä.

Timo Rehu asuu Oulussa ja harrastaa kuntosalin lisäksi kamppailu- ja itsepuolustuslajeja. ”Kesäkalastus on myös rakas harrastukseni”, Timo lisää.

K-supermarket Välivainion henkilökunta, 30 työntekijää, jäävät Timon palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Kaupasta saa lisäpalveluina Osta ja nosta-käteisnostopalvelut ja Veikkauksen palvelut. Liikekiinteistössä ovat myös Alkon ja Mustin ja Mirrin myymälät, pankkiautomaatti, postilaatikko ja iso parkkialue.

Lisätietoja: K-kauppias Timo Rehu, puh. 040 527 2902

Valokuvan Timo Rehusta voi ladata osoitteesta: http://bit.ly/1W99lmQ

K-supermarketit ovat tavallista parempia ruokakauppoja, jotka ovat sekä laadukkaita että edullisia helpon asioinnin ostospaikkoja. Vahvuuksia ovat ylivoimaiset tuoreosastot, ammattitaitoinen henkilökunta, kattava palvelu, laajimmat valikoimat, suomalaiset tuotteet sekä Pirkka- ja K-Menu-tuotteet. K-supermarket-ketjuun kuuluu 220 kauppaa, joiden asiakastyytyväisyydestä vastaavat K-kauppiaat. K-supermarketit toimivat Keskon päivittäistavarakaupan kanssa ketjuliiketoimintamallilla. www.k-supermarket.fi

Takaisin ylös