K-Citymarket Kuusamon remontti on alkanut – asiointi onnistuu tavalliseen tapaan

K-Citymarket Kuusamon mittava remontti on aloitettu. Liiketilojen kokonaisuudistus käsittää paitsi kauppatilojen remontoinnin, myös kattavan talotekniikan uudistuksen. Täydellä teholla remontti alkaa pääsiäisen jälkeen.

Remontin myötä K-Citymarket Kuusamon ilme tulee muuttumaan. Asiakkaalle remontin tulokset näkyvät mm. kaupan myymäläkalusteiden vaihtuessa uusiin. Ensimmäiseksi kaupassa uusitaan pakasteosasto. Kokonaisuudessaan remontti valmistuu syksyllä.

”Haluamme palvella asiakkaita tuttuun tapaan mahdollisimman hyvin, ja siihen remonttikin tähtää. Kauppa pidetään auki koko remontin ajan ja muutoksista huolimatta meillä voi asioida aivan tavalliseen tapaan. Osastoja toki siirtyy paikasta toiseen, joten jos asiakkaalla on jokin tuote hukassa, myymälähenkilökuntamme auttaa mielellään, kuten tähänkin asti”, K-Citymarket Kuusamon kauppias Vuokko Ulander sanoo.

Vallitsevan koronaepidemian vuoksi myös K-Citymarket Kuusamossa siivousta on tehostettu entisestään. Kaupan hygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota myös remontin aikana.

”Suomalaisten ruokakauppojen hygienia on erittäin hyvällä tasolla, mutta tässä tilanteessa korostamme entisestään hyviä siivoustapoja. Myös ohjeistusta on lisätty ja painotettu. Ruokakaupassa pätevät samat ohjeet kuin missä tahansa muualla: oma hyvä käsihygienia, toisten huomioon ottaminen ja turvavälien pitäminen on olennaisinta. Käsipesumahdollisuus kaupassamme on asiakas-WC:ssä ja pullonpalautuksen yhteydessä, käsidesiä on tarjolla kahvion yhteydessä”, Ulander kertoo.

K-Citymarket Kuusamo tarjoaa riskiryhmille rauhallisen ja hiljaisen asiointimahdollisuuden ennen kuin kauppa aukeaa muille. Riskiryhmien oma asiointitunti järjestetään maanantaista lauantaihin klo 8-9.

Takaisin ylös