K-Citymarket Vantaa Tammiston uusi kauppias Kimmo Sivonen puolisoineen aloittaa 1.2.2020

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 4.9.2019 Kauppias Kimmo Sivonen ja puoliso Sari Luode siirtyvät K-Citymarket Lahti Karismasta K-Citymarket Vantaa Tammiston kauppiaiksi 1.2.2020 nykyisen kauppiaan, Pekka Lintumäen jäädessä kauppiasuraltaan eläkkeelle.

K-Citymarket Vantaa Tammisto on Kimmo Sivosen neljäs kauppapaikka K-Supermarket Soukan, K-Citymarket Porvoon ja K-Citymarket Lahti Karisman jälkeen. Sivonen kuvailee kauppiasuraansa varsin perinteiseksi. Hän on työskennellyt kaupassa lapsesta asti, sillä hänen vanhemmillaan oli kauppa. Aikuistuttuaan kauppiasura oli selvä valinta ja hän eteni kauppa kerrallaan pienemmästä kaupasta isompaan. Kauppiasuran lisäksi Sivonen toimii monenlaisissa luottamustehtävissä muun muassa K-Citymarket-ketjun johtokunnassa.

”On upeaa päästä kauppiaaksi näin hyvin hoidettuun kauppaan. Pekka Lintumäki on tehnyt upeaa työtä kaupan valikoimien ja laadun sekä henkilökunnan osaamisen osalta”, Kimmo Sivonen kertoo.

”Haluan osoittaa lämpimät kiitokseni asiakkaille, henkilökunnalle ja yhteistyökumppaneilleni K-Citymarket Vantaa Tammistossa. Olen toiminut kaupan alalla oikeastaan koko ikäni ja se on ollut loistavaa aikaa. Nyt siirryn hyvillä mielin eläkkeelle”, kauppias Pekka Lintumäki kiittelee.

”Olen todella innoissani, kun pääsen jatkamaan Pekka Lintumäen jalanjälkiä. Aion korostaa Tammiston K-Citymarketissa edelleen erityisesti tuoretuotteita. Ruokatrendit ja opit maailmalta ovat aina olleet tärkeässä roolissa kaupoissani. Haluamme olla mukana kokeilemassa uusimpia juttuja myös K-Citymarket Tammistossa. Kuulemme mielellään vinkkejä asiakkailtamme”, Sivonen pohtii.

”Toivon, että asiakkaat tulevat rohkeasti kertomaan, kuinka voimme entisestään kehittää kauppaa ja sen valikoimia. Kaikki kehitysideat ovat tervetulleita. Lähdemme aktiivisesti rakentamaan asiakkaan ajan arvoista kauppaa”, Sivonen toteaa viitaten K-Citymarketien asiakaslupaukseen.

Kimmo Sivosen juuret ovat Vantaalla, joten Tammisto on hänelle hyvin tuttua seutua.

”Olen viettänyt Vantaalla koko lapsuuteni ja asumme edelleen alueella. K-Citymarket Vantaa Tammisto tuntuu kauppapaikkana siltä, kuin olisin kotiin tullut”, Sivonen kuvailee.

Henkilökunta siirtyy kauppiasvaihdoksen yhteydessä vanhoina työntekijöinä Kimmo Sivosen palvelukseen.

Lisätietoja: Kauppias Kimmo Sivonen, puh. 0400 809 080

Suomessa on tällä hetkellä noin 1200 K-kauppiasta, joista ruokakauppiaina toimii noin 900 yrittäjää. K-kauppiasyrittäjä tuo hyvän palvelun, osaamisen ja paikallistuntemuksen kautta lisävoimaa ketjutoimintaan. K-kauppiaat vastaavat kauppansa asiakastyytyväisyydestä, henkilökunnasta ja liiketoiminnan tuloksellisuudesta.

K-Citymarket on suomalainen moderni hypermarket, joka tarjoaa asiakkailleen monipuoliset valikoimat elintarvikkeita ja käyttötavaraa. K-Citymarket tunnetaan inspiroivista valikoimistaan ja palveluistaan, erinomaisesta ruokaosaamisesta sekä vaivattomasta asiointikokemuksesta. Jokaisessa K-Citymarketissa toimii kauppiasyrittäjä. Suomessa on tällä hetkellä 81 K-Citymarketia. www.k-citymarket.fi

K-Citymarket – Aikasi arvoinen kauppa.

Takaisin ylös